Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 2 Μαΐου

07:00 2/5/2014 - Πηγή: Bam

Ανοιξιάτικη Παρασκευή! Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα Ανατολικά και Βόρεια μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα βρέξει. Ο υδράργυρος σε άνοδο.

Γενικά βελτιωμένος καιρός την Παρασκευή, εκτός από τα βορειοανατολικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνοδος της θερμοκρασίας,

κυρίως στα νότια.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα ψιχάλας, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου 3 Μαΐου

Αραιή συννεφιά που γρήγορα στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια θα πυκνώσει και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Βόρειο Ιόνιο, ηπειρωτικά και Βόρειο Αιγαίο.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα Νότια. Νοτιάδες 3-5, στα Ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ.

Σε περαιτέρω άνοδο η θερμοκρασία.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα