Ζέεντορφ: Η Μίλαν είναι κατεστραμμένη

10:26 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την δεύτερη ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Κλάρενς Ζέεντορφ στάθηκε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών του αφήνοντας "καρφιά" για την δουλειά του πρώην προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Σε δηλώσεις του μετά το 4-1 στην Μαδρίτη, ο προπονητής της Μίλαν, Κλάρενς Ζέεντορφ, τόνισε: "Είπαμε και άλλη φορά ότι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που βρήκα στην ομάδα δεν ήταν το ιδανικό. Αυτό ήταν φυσικό από την στιγμή που από την αρχή της σεζόν, η ομάδα βρέθηκε

να κυνηγάει. Αυτή η στιγμή δυσκολίας κράτησε τόσο πολύ που επηρέασε την ομάδα. Μπορεί να αντιδράσει μια φορά, αλλά μετά από ένα δεύτερο... χτύπημα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει με την κατάλληλη αποφασιστικότητα για να παλέψει".
Στην συνέχεια ο Ζέεντορφ δήλωσε: "Μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε ότι μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα είχε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το δεύτερο γκολ μας έσβησε τα φώτα και πήρε όλη την ενέργεια από την ομάδα.
Αναλύσαμε μαζί την κατάσταση. Ασφαλώς το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν σημαντικός στόχος για εμάς, αλλά και οικονομικά για τον σύλλογο. Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε στα ίσια την Ατλέτικο, αλλά δεν διατηρήσαμε σταθερή εικόνα σε όλη την διάρκεια. Δεν μπορείς να πετάξεις την καλή δουλειά που έχουμε κάνει. Σαφώς μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να τους ανυψώσουμε το ηθικό και να ξέρουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως έκαναν με την Πάρμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα