Η συμμετοχή στο όνειρο και η... συμμετοχική δημοκρατία των Σπάτων

09:42 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ των Σπορ
"Στήριγμα ο λαός σου" είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας που αναφέρεται στην αύξηση ΜΚ της Δικέφαλος 1924 που αρχιζει σήμερα. Επίσης μεγάλη αναφορα γίνεται στις νέες δηλώσεις του Σταμάτη Βελλή που ευθέως ειπε πως όλα στο πρωτάθλημα είναι κανονισμένα και πως ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αναφορά βέβαια γίνεται και στα όσα έγιναν χθες στα Σπάτα μεταξύ τεχνικού

τιμ και παικτων

Goal
"Σε 100 μέρες πιο κοντά στο όνειρο" είναι ο τίτλος της εφημεριδας που αναλύει όσα πρέπει να ξέρει ο κόσμος της ΑΕΚ για την ΑΜΚ της Δικέφαλος 1924. Επίσης αναφορα γίνεται και στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών και τεχνικού επιτελειου. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: " Οταν τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να ερμηνεύσουν κάποια πράγματα, όταν έχουν ειπωθεί δεκάδες φορές από το ξεκίνημα της περιόδου τα ίδια και τα ίδια, πολλές φορές οι ομάδες οδηγούνται σε group therapy. Σε ανοιχτές κουβέντες εντός των αποδυτηρίων, για να βρεθεί λύση στα προβλήματα. Ωστόσο, στην περίπτωση της φετινής ΑΕΚ ακόμα και αυτό δεν μπορεί να δώσει λύση.
Βλέπετε, η προσπάθεια του Δέλλα να κάνει διάλογο χθες με τους "κιτρινόμαυρους" σε μια αντιμετώπιση της αγωνιστικής κρίσης, έπεσε στο κενό. Οχι από αντίδραση και διαφωνίες, αλλά από τα κλειστά στόματα που βρήκε απέναντί του. Οσο και αν προκάλεσε ο Δέλλας τους παίκτες του, μόνο ο Τσιρίλο έσπευσε να πει μια κουβέντα. "Θα σας δώσω συγχαρητήρια μόνο για τη νίκη. Γιατί κατά τα άλλα ήσασταν απαράδεκτοι. Δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να γίνει. Εχω δοκιμάσει να κάνω τα πάντα. Πρέπει όμως να βρούμε τι φταίει, διότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Το καταλαβαίνετε και εσείς. Πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει. Δεν μπορεί συνεχώς να γίνονται τα ίδια. Πρέπει να υπάρχει μια εξήγηση" ήταν η πρόκληση του Δέλλα. Ωστόσο, ουδείς εκ των "κιτρινόμαυρων" είχε κάτι να απαντήσει. Αν και ο προπονητής της ΑΕΚ πήγε σε έναν προς έναν και τον ρωτούσε την άποψη του, δεν έλαβε καμία απάντηση.
"Η ευθύνη είναι δική μας. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, εμείς θα πρέπει να δείχνουμε πόσο καλύτεροι είμαστε από τους άλλους. Δυσκολευόμαστε με κάποιες ομάδες όπως παίζουν, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Εμείς φταίμε και εμείς πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση όσο προλαβαίνουμε. Ίσως δεν μπορούμε την τόση πίεση κάποιοι παίκτες" ήταν μόνο ορισμένες αόριστες αναφορές που λέγονταν από παίκτες. Ο Τσιρίλο πήρε μια πρωτοβουλία και μίλησε -στα ιταλικά μάλιστα- στον προπονητή, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη πίεση γύρω από την ομάδα.
Βλέποντας τη στάση των ποδοσφαιριστών και έντονα προβληματισμένος από την εικόνα τους, ο άμεσος συνεργάτης του Δέλλα, Βασίλης Μπορμπόκης, πήρε εκείνος τον λόγο. "Επειδή ξέρουμε πως δουλεύετε καλά στις προπονήσεις, εκείνο που βλέπουμε είναι πως μόλις η ομάδα κάνει ένα λάθος και δεχθεί ένα γκολ, στη συνέχεια απογοητεύεστε και θέλετε να κάνετε το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο. Μ' αυτόν τον τρόπο, όμως, ξεχνάτε όλα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις και γίνονται άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο" σχολίασε ο Μπορμπόκης, αλλά και πάλι βρήκε μόνο αόριστες κουβέντες δίχως να υπάρχει κάποια ουσιαστική απάντηση.

Live Sport
"Mέσα η Αγιά Σοφιά" ειναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφερεται συγκεκριμένα στο ότι το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκεται εντός του νέου ρυθμιστικού χάρτη της Αθήνας, κάτι που δείχνει πόσο πολύ έχει προχωρήσει το θέμα. Ακόμα η εφημερίδα Live Sport, γράφει για την ΑΜΚ που θα μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να γίνει μέτοχος για το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για τα όσα έγιναν στην χθεσινή συζήτηση Δέλλα - Μπορμπόκη και παικτών στα Σπάτα.

SportDay
"Aντίπαλος και η πίεση" είναι η ο τίτλος της εφημερίδας που ασχολείται με την συζητηση Δέλλα - παικτών. Τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται αν η ΑΕΚ δεν έχει καθαρίσει μέχρι το 60 είναι μία επισημανση της εφημεριδας που περιέργως δεν έχει στην πρώτη σελίδα ούτε λέξη για την αυξηση ΜΚ της ΑΕΚ που αρχιζει σήμερα παροτι στο ρεπορτάζ των εσωτερικών σελίδων υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα