Ζέεντορφ: Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος

17:44 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ιταλικός Τύπος έχει αρχίσει να ασκεί κριτική στον Κλάρενς Ζέεντορφ για την εικόνα της Μίλαν, μετά και τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είναι υπεύθυνος για την κακή κατάσταση της ομάδας αφήνοντας αιχμές για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός προπονητής της Μίλαν τόνισε: " Νιώθω την αγάπη των οπαδών και ξέρω ότι περιμένουν πολλά από μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε μια καλή Μίλαν αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα γρήγορα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η ομάδα κυνηγούσε συνεχώς στη βαθμολογία αυτόν που ήταν μπροστά και

αυτό ψυχολογικά δεν έκανε καλό.
Δεν υπάρχουν ένοχοι εδώ. Ολοι δουλεύουμε για το καλό της Μίλαν και είμαι σίγουρος ότι με τον Γκαλιάνι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νιώσουν οι οπαδοί υπερήφανοι για την ομάδα. Ακούω να λέτε ότι παίζεται η θέση μου... Πόσες φορές ένας προπονητής κινδυνεύει μέσα σε δύο μήνες ενώ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο; Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την κατάσταση της Μίλαν, δεν είναι δικό μου λάθος. Εγώ προσπαθώ να βελτιώσω τα πράγματα".
Στην συνέχεια ο Ζέεντορφ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μάριο Μπαλοτέλι που τα... άκουσε από τους οπαδούς της Μίλαν μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης: "Η φιλοσοφία μου είναι να τους αντιμετωπίζω όλους με χαμόγελο. Αν θα τιμωρήσω τον Μπαλοτέλι; Θέλω να υπάρχει μια σχέση μεταξύ ενήλικων, όχι μια σχέση ανάμεσα σε έναν ενήλικο και ένα παιδί".

Keywords
Τυχαία Θέματα