Χρυσός βαθμός στα… πέναλτι

17:18 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχ. Κουκουλάκης

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία πήρε η Βέροια απέναντι στον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα... πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν

μόλις στο 14' να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση του Ουμπίντες από τα έντεκα βήματα, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν, στην εκπνοή του αγώνα...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν... τραγικό από άποψη θεάματος δεν υπήρξε καμία ουσιαστική φάση. Παίχτηκε ένα ποδόσφαιρο κέντρου και... λαθών με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να απειλήσουν μόνο με προσωπικές ενέργειες. Η μόνη ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν η φάση του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον Αμαραντίδη. Μια φάση που σηκώνει συζήτηση τόσο για την υπόδειξη της παράβασης όσο και -εφόσον υποδείχθηκε- για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε τουλάχιστον η ένταση. Η Βέροια αναγκάστηκε να ρισκάρει περισσότερο, κάτι που έδωσε και περισσότερες προοπτικές στον Ατρόμητο, που είχε και μια μεγάλη ευκαιρία με προβολή του Παπαδόπουλου, την οποία απέκρουσε ο Καντιμοίρης. Η Βέροια πάντως ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο, όμως δεν έβρισκε τους διαδρόμους για το αντίπαλο τέρμα και απειλούσε κυρίως από μακριά, όπως για για παράδειγμα το σουτ του Παυλίδη στο 72ο λεπτό. Κάπως έτσι ο χρόνος κύλησε μέχρι το 90', όταν ο Μάνος κέρδισε πέναλτι από τον Ταυλαρίδη και ο Μπεν έγραψε το τελικό 1-1.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (85' Ντόγος), Σιόντης (81' Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68' Παυλίδης), Γκονσάλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Μπρίτο (69' Φωτάκης), Ουμπίντες (92' Φάμπιο), Παπαδόπουλος (81' Ναπολεόνι), Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα