Ζαρντίμ: Πιο δύσκολη η Γιουβέντους

23:00 13/4/2015 - Πηγή: AEK365

Καλή η Άρσεναλ, αλλά καλύτερη η Γιουβέντους εκτιμάει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως δήλωσε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Ιταλούς την Τρίτη (14/4), ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Η Γιουβέντους έχει ποιότητα και εμπειρία, έχουν παίκτες με εξαιρετικό βιογραφικό, όλοι μεγαλύτεροι από 23 ετών. Μπορούμε να πούμε πως είναι το φαβορί, αλλά θα παίξουμε όπως κάνουμε πάντα, δείχνοντας σεβασμό στους αντιπάλους μας προσπαθώντας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό το παιχνίδι είναι δυσκολότερο

από αυτό με την Άρσεναλ, επειδή η Γιουβέντους έφτασε στους «8» οπότε είναι ισχυρότερη από την Άρσεναλ».

Ακόμα ο 40χρονος τεχνικός τόνισε στρέφοντας τα βέλη του σε όσους αμφισβητούν τη Μονακό, ότι η ομάδα του κέρδισε με το σπαθί της τη θέση της ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι άξια σεβασμού.

«Φτάσαμε στα προημιτελικά επειδή το αξίζαμε. Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο και αποκλείσαμε μία ομάδα σαν την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο. Δεν είμαστε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, αξίζουμε σεβασμό και να θεωρούμαστε μία από τις υπόλοιπες ομάδες των προημιτελικών», κατέληξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα