Τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΣ

20:54 13/4/2015 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να προκύψουν προβλήματα ολοκληρώθηκε η άδεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για τις ημέρες του Πάσχα. Οι Ηπειρώτες απήλαυσαν τρία 24ωρα ξεκούρασης, γέμισαν τις... μπαταρίες τους και τη Δευτέρα (13/04) επέστρεψαν στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το θετικό για τον Πετράκη ήταν πως στην προπόνηση έδωσαν όλοι το «παρών», πλην του νεαρού Γαρουφαλιά που

έχει πρόβλημα τραυματισμού εδώ και καιρό, και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Αυτό περιλάμβανε αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια.
Το επόμενο... ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένο για τις 12:00 της Τρίτης (14/04), ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν οι βραβεύσεις του Μιχάλη Μανιά και του Μπράνα Ίλιτς για τις διακρίσεις τους στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός θα πάρει το βραβείο για το καλύτερο γκολ ενώ ο Σέρβος για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Η βράβευση των δυο άσων του ΠΑΣ θα γίνει στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα