«Υψηλό βαθμό συγκέντρωσης»

18:36 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξέρει ότι ο Πανελευσινιακός (23/03, 5μ.μ.) θα παλέψει με νύχια και με δόντια κι αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι μεγάλη συγκέντρωση.«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς από τη στιγμή που θέλουμε να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις βαθμολογίας συνεχίζοντας, παράλληλα, να παίζουμε καλό μπάσκετ πάνω στις αρχές που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έτσι περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Όσο για το τι θέλει να κάνουν στο παιχνίδι: «Για αυτό πρέπει να έχουμε πολύ υψηλό

βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας, να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι μαχητική και ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της στο πλευρό της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση ώστε πετύχουμε τον στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα