«Υπομονή και αγκαλιά»

14:03 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε είναι ο Μάκης Κατσαβάκης με τον προπονητή του Άρη να υπογραμμίζει πως ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να δείξει υπομονή και να αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα υποσχέθηκε μια ομάδα που θα μάχεται μέσα στο γήπεδο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα του "Super 3", ο προπονητής του Άρη:
- Κόουτς, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΆΡΗ και σ' ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου. Σε διαβεβαιώνουμε, για κάτι που κι εσύ το γνωρίζεις

και το περιμένεις. Ότι ο Σύνδεσμος αυτός θα βρίσκεται κοντά σ' εσένα και στα παιδιά σου, πιο πολύ και πιο πιστά, από ποτέ.
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που λέτε. Δε νομίζω να έχει περιέλθει, ποτέ στο παρελθόν, ο ΆΡΗΣ σε μια τέτοια κατάσταση, όπως αυτή που βρίσκεται σήμερα. Είναι δεδομένο κι αδιαπραγμάτευτο ότι, τώρα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων των δυνάμεων του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά... Και το σύνθημα πρέπει να το δώσετε πρώτοι εσείς, που χρόνια τώρα αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη του Συλλόγου. Αυτό που κάνετε τόσα χρόνια, ακολουθώντας και στηρίζοντας την ομάδα παντού ,όχι απλά πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε, αλλά, πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ...δέκα φορές περισσότερο».
- Προχώρα και μη μασάς τίποτα. Βάζει πλάτη σ' εσένα και στην ομάδα ένας Σύνδεσμος που δεν κώλωσε ποτέ και πουθενά, κάτι που το ξέρουν και το παραδέχονται, εχθροί και φίλοι.
«Είναι τεράστια υπόθεση να έχουμε την υπομονή, την παρότρυνση και τη στήριξη του κόσμου του ΆΡΗ. Αν πάρουμε εγώ και τα παιδιά, όλα αυτά τα στοιχεία, θα ‘ναι τεράστιο όφελος σ' αυτό το πολύ δύσκολο αγώνα που θα κληθούμε να δώσουμε τη νέα χρονιά».
- Αν σου δινόταν, λοιπόν, η δυνατότητα να κάνεις μια έκκληση προς τον κόσμο του ΆΡΗ, πρώτιστα, τι θα ήταν αυτό που θα ζητούσες;
«Υπομονή και αγκάλιασμα. Να μας στηρίξει και να μας αγκαλιάσει, ειδικά στο ξεκίνημα, όσο ποτέ άλλοτε. Είναι επιτακτική η ανάγκη για κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουν οι πάντες για ποιο λόγο... Και να ξέρετε κάτι. Πάρτε το και σα δέσμευση, αν θέλετε... Δε μπορώ να προβλέψω με βεβαιότητα σε τι τεχνικό και τακτικό επίπεδο θα φτάσει αυτή η ομάδα με τη πάροδο του χρόνου, αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ, μετά βεβαιότητας, είναι ότι θα βλέπετε μια ομάδα, που, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις κάθε παιχνίδι».
- Αυτό ακριβώς είναι το πρώτιστο που, όχι απλώς θέλει να βλέπει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, αλλά και που προστάζει το όνομα, η ιστορία και η γενικότερη φιλοσοφία αυτού του συλλόγου.
«Το να παίζει η εκάστοτε ομάδα μου με πάθος και να μην τα παρατάει ποτέ, είναι και δική μου, πάγια, προπονητική φιλοσοφία. Δε μπορώ να ανεχτώ ποδοσφαιριστή που δεν παλεύει μέσα στο γήπεδο ή τα παρατάει με τη πρώτη ατυχία ή δυσκολία. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και δίκαιο και νομίζω αν δει ότι, πράγματι, παρουσιάζουμε μεγάλη μαχητικότητα θα μπορεί να συγχωρεί με μεγαλύτερη ευκολία και τις όποιες άτυχες
Keywords
Τυχαία Θέματα