Υπερήφανος ο Μαρσέλο για το περιβραχιόνιο

15:52 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στον αγώνα ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαρσέλο, για πρώτη φορά, θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βραζιλιάνο μπακ χαφ να μην κρύβει την υπερηφάνεια του για το γεγονός.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της bwin, ο Μαρσέλο τόνισε: "Νομίζω, ότι παρά την ευθύνη, είμαι υπερήφανος που θα είμαι αρχηγός

της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει να παίζω, έχω να μάθω πολλά πράγματα και να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να βελτιωθώ".
Όσο για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαρσέλο δήλωσε: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίσει το συγκεκριμένο τρόπαιο και εγώ δεν διαφέρω σε αυτό. Θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και χρειάζεται να συνεχίσουμε για να το πάρουμε. Η Ρεάλ είναι πάντα φαβορί από την αρχή κάθε διοργάνωσης, αλλά υπάρχουν ακόμα που χρειάζεται να δουλέψουμε για να αναδειχθούμε πρωταθλητές".
Για τον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ τόνισε: "Για να είναι ο ΑΠΟΕΛ στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, σημαίνει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Κατάφερε να κερδίσει τη Λιόν και τον σεβόμαστε αρκετά".

Keywords
Τυχαία Θέματα