Υπέγραψε ο Φαλέκας

13:49 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου για την θέση του πλέι μέικερ, ήταν η παραμονή του Αλέξη Φαλέκα. Και η διοίκηση Αλεξίου του έκανε πραγματικότητα το «θέλω» του, μια και συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο πλέι μέικερ, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο 36χρονος παίκτης τα βρήκε σε όλα σήμερα με την ΑΕΚ και υπέγραψε την νέα συμφωνία του με την Βασίλισσα για ένα χρόνο.

Ο Φαλέκας (ύψος 1.88μ.) είναι μια πολύ σπουδαία μονάδα, ειδικά για την Β’ εθνική. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Α1, έχει κατακτήσει και ευρωπαϊκό τρόπαιο με το Μαρούσι το 2001 (Κύπελλο Σαπόρτα), ενώ έχει περάσει και κάποια χρόνια από την Α2 και σίγουρα την νέα σεζόν θα κάνει την διαφορά.
Στην καριέρα του έχει παίξει σε Γλυφάδα, Μαρούσι, Πανιώνιο, Χαλκίδα, Πανόραμα, Κολοσσό Ρόδου, ενώ έπαιξε πριν έρθει πέρυσι στην ΑΕΚ και στον Ικαρο Καλλιθέας και ήταν πρωταγωνιστής σε δύο ανόδους (σε Α2 και Α1). Πάντως, την σεζόν 2011/12 με την ΑΕΚ στην Α2 βοήθησε τα μέγιστα και πολλές φορές ήταν ο μοναδικός πλέι μέικερ της ομάδας, παίζοντας με πάθος και αυταπάρνηση μα πάνω από όλα «καθαρό» μυαλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα