«Ήπιαμε 10 μπουκάλια σαμπάνιας για την ήττα»

13:02 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του Ματσολένι στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ όπου ηττήθηκε από την Γιουβέντους στην παράταση με 4-2 με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποκαλύπτει πως μετά το παιχνίδι πήγε τους παίκτες της Νάπολι στην ντίσκο, άνοιξαν 10 μπουκάλια σαμπάνιας και τους έταξε πριμ καθώς, όπως είπε, είναι οι ηθικοί νικητές του τελικού.

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Νάπολι τόνισε: "Δεν είμαι εκνευρισμένος. Μου χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να ηρεμήσω. Μετά το δείπνο, μάζεψα την

ομάδα και πήγαμε στην ντισκοτέκ, όπου ήπιαμε 10 μπουκάλια σαμπάνιας. Έδωσα και πριμ 20.000 ευρώ στους παίκτες μου, αφού είναι οι ηθικοί νικητές του τελικού. Το μόνο που τους είπα ήταν να ξεχάσουν το παιχνίδι και να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις που ακολουθούν".
Για τον λόγο που η Νάπολι δεν παρέστη στην τελετή απονομής ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: "Ο διαιτητής και η Λίγκα δεν ήθελαν να πάρουμε εμείς το Κύπελλο. Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να μην παραστούμε στην τελετή απονομής. Αυτό δεν σημαίνει πως φταίει η Γιουβέντους για αυτό. Είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες, αλλά το Σούπερ Καπ δεν το άξιζαν. Αν είχαν παίξει καλύτερα, εγώ πρώτος θα τους χειροκροτούσα".
Όσο για την διαιτησία του τελικού ο ιδιοκτήτης της Νάπολι δήλωσε: "Οι δυο αποβολές και το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στην Γιουβέντους να ισοφαρίσει, ήταν αποφάσεις πέρα για πέρα λανθασμένες. Ειδικά για την αποβολή του Πάντεφ, έχω πολλές ενστάσεις".
Καταλήγοντας ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: "Το Σούπερ Καπ δεν με νοιάζει καθόλου. Ειδικά όσο η οργάνωση είναι αυτή που είδαμε, δεν έχει καμία αξία αυτός ο τίτλος. Είμαι όμως λυπημένος γιατί χάθηκε η ευκαιρία να δείξουμε στους ξένους ένα ελκυστικό προϊόν, ειδικά τώρα που χρειαζόμαστε επενδυτές. Αντί για αυτό δείξαμε πως η ιταλική Λίγκα έχει μείνει πίσω. Αν και προχωρήσαμε στην επανίδρυση της, αυτή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα