«Υπάρχουν δυνατότητες για μελλοντικές επιτυχίες»

23:12 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος πήρε το ρίσκο και αγωνίστηκε με πρόβλημα στον ώμο στον σημερινό αγώνα απέναντι στην Κροατία, καθώς δεν ήθελε να βρίσκεται εκτός ομάδας στις πρώτες εμφανίσεις της ανανεωμένης Εθνικής, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι καλό στο μέλλον, αρκεί να δουλευτεί σωστά και να αντιμετωπιστεί με σοβαρό τρόπο και από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η Ομοσπονδία και τα σωματεία. Πρέπει δηλαδή να προστατέψουν την Εθνική ομάδα όπως και

να έχει. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Προφανώς, δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά απέναντι στην χρυσή Ολυμπιονίκη, με μόνο δύο ημέρες προπόνηση. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, αρκεί να υπάρχουν κάποιες προοπτικές και κάποια δεδομένα τα οποία θα βοηθούν την ομάδα».

Όσον αφορά το νέο προπονητικό επιτελείο του Εθνικού μας συγκροτήματος, ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν θέλησε να εκφέρει την άποψή του: «Δεν είναι η δουλειά μου να εκφραστώ για την επιλογή του προπονητή. Δουλειά μου είναι, όποιος κι αν προπονεί την Εθνική ομάδα, να την υπηρετώ και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, υπάρχει ελεύθερη γνώμη, μερικές φορές αυτό είναι καλό και μερικές φορές κακό. Το πόλο στην Ελλάδα είναι ένα άθλημα το οποίο έχει παράδοση, θα μπορούσε να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες, αλλά πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα χωρίς λόγο. Ας προχωρήσουμε και ας περάσουμε σε νέα τάξη πραγμάτων, που υπάρχει ούτως ή άλλως πλέον στη χώρα μας, και ας μην γκρινιάζουμε για άδικους λόγους».

Keywords
Τυχαία Θέματα