«Υπάρχει όρεξη για δουλειά»

17:06 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σε γνώριμα λημέρια βρήκε η έναρξη της σεζόν τον Λούη Τσάτουμας, που μετά από ένα χρόνο στον Αγιο Κοσμά επέστρεψε στον ...φυσικό του χώρο, το Ολυμπιακό στάδιο.
Ο κορυφαίος Ελληνας άλτης του μήκους ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του και μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Βασιλικό κάνει τα σχέδια του για το 2014.
Η προοπτική της συμμετοχής στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, μοιάζει πιο...μακρινή από κάθε άλλη φορά, καθώς είναι πιθανό μετά τη δεκάχρονη, αδιάλειπτη παρουσία του σε ανοιχτό και κλειστό

στίβο, να υπάρξει ένα ωφέλιμο διάλειμμα.
«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει στο ΟΑΚΑ, και περιλαμβάνει κυρίως δρομική προπόνηση και ειδική ενδυνάμωση. Το είδος αυτό της προπόνησης μπορεί να είναι λίγο βαρετό γιατί δεν περιλαμβάνει άλματα, αλλά ευτυχώς υπάρχει καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά», είπε αρχικά ομοσπονδιακός προπονητής και συμπλήρωσε αναφορικά με τους αγώνες του χειμώνα: «Η συμμετοχή στη χειμερινή σεζόν είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η αποχή από τους αγώνες του Χειμώνα είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Αφενός γιατί συμπληρώνονται 10 χρόνια, που ο Λούης αγωνίζεται Χειμώνα - Καλοκαίρι χωρίς διάλειμμα και αφετέρου για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα για το Πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί το Καλοκαίρι». Η διοργάνωση της Ζυρίχης είναι ο απώτερος στόχος του Τσάτουμα για το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα