Μαντζουράκης: Λάθος του γιατρού

16:04 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την σιγουριά του πως δεν υπάρχει θέμα ντόπινγκ στην υπόθεση του Γιώργου Μανούσου εξέφρασε ο Γιάννης Μαντζουράκης που υποστήριξε πως το λάθος ήταν του γιατρού που έκανε ένεση με κορτιζόνη στον επιθετικό της Καλλονής που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.
Σε δηλώσεις του στον SENTRA FM 103.3, ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης, τόνισε: «Είμαστε ήρεμοι και περιμένουμε διευκρινήσεις και από τις δυο πλευρές. Είμαστε οι μοναδικοί που περάσαμε από έξι

αντιντόπινγκ κοντρόλ σε εφτά αγωνιστικές και δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Έγινε λάθος από τον γιατρό η ένεση μπορεί να ήταν και κορτιζόνη. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά, είναι ένας παίκτη που δουλεύει στο γήπεδο. Είχε πρόβλημα στον αστράγαλο χρόνιο. Δεν ήξερα αν του έβαλε κορτιζόνη για να γίνει πιο γρήγορα καλά. Δεν πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο δεν το έχει ανάγκη. Εμείς είχαμε εργομετρικά την Δευτέρα και ήταν όλοι μια χαρά».
Στην συνέχεια ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε
Για την μεταφορά του γηπέδου από το ΟΑΚΑ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: « Όσο προχωράει σε δυσκολεύει, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Για ποιο λόγο; Γιατί; Δεν ξέρω τι να πω κουράζει την ομάδα και τον πρόεδρο οικονομικά. Είναι άδικο και για τον κόσμο, έχει την δυνατότητα να δει αυτή η ομάδα και να χαρεί».
Για την Ρουμανία: «Θα σου πω μια ψηφοφορία σε ένα ρουμανικό site. To 37% ήθελε Πορτογαλία, το 23% Ουκρανία και 20% και το άλλο 20% Ελλάδα και Κροατία. Καλά είναι να παίξουμε με την Ρουμανία ο ρυθμός που παίζει η ομάδα δεν έχει αλλάξει. Είναι αργό ποδόσφαιρο με πλάγιες πάσες η κάθετη απουσιάζει και με δεδομένο ότι είμαστε καλά οργανωμένοι στην άμυνα έχουμε δυνατότητα για γρήγορη αντεπίθεση. Η αγωνιστική αξία δεν ενθουσιάζει όσο η πρόκριση. Όλοι την κατηγορούν. Είχαν πρόβλημα, οι Εσθονοί τους πρέσαραν ως το 68΄ δεν είχαν φάση. Επίσης αδικία ήταν η Τουρκία άξιζε να προκριθεί αλλά οι συγκυρίες και η τύχη όπως και ο χαρακτήρας που βγάζει μια ομάδα όπως η Ολλανδία δεν συγκρίνεται. Το ένα ποδόσφαιρο με το άλλο η ομάδα της Ρουμανίας απαρτίζεται από την Στεάουα και η Τουρκία έχει την Φενέρμπαχτσέ και την Γαλατάσαραϊ, δεν μπορεί πέρασε από καθαρά τύχη Το καλό είναι ότι έχουν μια νεανική ομάδα αν εξαιρέσεις τον Μαρίκα της Χετάφε είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ τώρα στα προκριματικά και πέμπτος ή έκτος τους σκόρερ, έχει 24 γκολ. Ο Κίριας έχει ποιότητα μαζί με τον Γκοιάν. Παίζει στην άμυνα με τον Μάτελ, τον Γκοιάν, τον Τσίριτσες και ο Ρατ που παίζει στην Γουέστ Χαμ αυτοί έχουν αξία».

Keywords
Τυχαία Θέματα