Ύμνοι Τέρι για Λάμπαρντ

15:54 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λάμπαρντ πέτυχε το 200ο του γκολ με την Τσέλσι στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ και βρίσκεται μόλις δύο γκολ μακριά από το ρεκόρ του Μπόμπι Τάμπλινγκ.

Αναφορικά με το επίτευγμα αυτό, ο Τέρι μίλησε στο «Chelsea TV» χαρακτηρίζοντας τον Λάμπαρντ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από τους «μπλε».

«Όλοι μιλάνε για τον Ζόλα και κάποιους άλλους που θεωρούν καλύτερους παίκτες της Τσέλσι. Για μένα όμως, καλύτερος

όλων είναι ο Φράνκ», τόνισε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός και συμπλήρωσε: «Όλοι τον αγαπάμε και όλοι τον ωθούμε για να φτάσει το ρεκόρ».

Παράλληλα, ο Τέρι δήλωσε κατηγορηματικά πως μόνο ο Ράιαν Γκίγκς μπορεί να συγκριθεί με τον Φράνκ Λάμπαρντ, αφού είναι οι μοναδικοί που έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους για τόσα πολλά χρόνια και παράλληλα σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα.

«Είναι απίστευτο το να βλέπεις τον αριθμό των τερμάτων που έχει πετύχει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα. Χρονιά με τη χρονιά γίνεται και καλύτερος. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό και θα σπάσει το ρεκόρ», είπε κλείνοντας ο Τζον Τερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα