Ύμνοι Αντσελότι για Κριστιάνο

16:40 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αντσελότι προσέθεσε ότι ερχόμενος στη Ρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν εξεπλάγη με τις ικανότητες του Ρονάλντο, καθώς γνώριζε πολύ καλά την ποιότητα που διαθέτει, αλλά δεν περίμενε να δει τόσο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

«Έμεινα έκπληκτος με τη συμπεριφορά του εκτός των αγωνιστικών χώρων. Αποτελεί παράδειγμα για το δίκαιο παιχνίδι του. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες όπως εκείνος, ο Μέσι, ο Ριμπερί και ο Τιάγκο Σίλβα. Προσφέρουν καλή εικόνα στο άθλημα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο 54χρονος τεχνικός.

Ο Αντσελότι δεν άφησε ασχολίαστα και τα δάκρυα του Πορτογάλου άσου μετά την κατάκτηση του βραβείου.

«Ήταν χαρούμενος, επειδή λατρεύει το ποδόσφαιρο και γιατί δουλεύει σκληρά για να είναι ο καλύτερος. Είναι μια επιβράβευση για τη δουλειά που κάνει. Το βραβείο αφορά και το ταλέντο, αλλά και τη δουλειά. Στο σημερινό ποδόσφαιρο αν δεν δουλέψεις, δεν κερδίζεις τίποτα».

Άλλος ένα παίκτης της Ρεάλ που τιμήθηκε τη Δευτέρα (13/1) στην εκδήλωση για τη «Χρυσή Μπάλα» ήταν ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην «καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς».

«Ο Ράμος έχει ξεκινήσει πολύ καλά το 2014. Είναι δυνατός, συγκεντρωμένος και έχουμε ωφεληθεί πολύ από την καλή συνεργασία του με τον Πέπε».

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια και στον Γκάρεθ Μπέιλ, εκφράζοντας την ελπίδα του να επανέλθει γρήγορα και να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε πριν τον τραυματισμό του.

«Δεν τον έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά πριν από τον τραυματισμό του βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα και η φυσική του κατάσταση είναι σημαντική για να δείξει το ταλέντο που έχει».

Τέλος, ο Αντσελότι δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στην πρώην ομάδα του, τη Μίλαν, η οποία απέλυσε τη Δευτέρα (13/1) τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με τον Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο, λέγοντας: «Εύχομαι καλή τύχη τόσο στη Μίλαν, όσο και στον Ζέεντορφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα