Μουρίνιο: Εμπιστεύονται τον Μόγιες και εκείνος αυτούς

16:08 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τις κριτικές που συνεχώς δέχεται ο Ντέιβιντ Μόγιες για την φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα ανακάμψουν, ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν είναι υπό πίεση και πως υπάρχει εμπιστοσύνη και από τις δυο πλευρές.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: Η αίσθησή μου, η όποια βασίζεται από τα χρόνια επικοινωνίας που είχα με τον Σερ Άλεξ και από κάποιες πληροφορίες από μέσα, είναι ότι αν και στην Μαν. Γιουνάιτεντ δεν είναι χαρούμενοι, θα επανέλθουν. Εμπιστεύονται

τον Ντέιβιντ και εκείνος αυτούς.
Δεν νομίζω πως ο Ντέιβιντ είναι κάτω υπό πίεση. Η πίεση είναι κάτι εικονικό. Είναι κάτι που έρχεται από τα ΜΜΕ σαν συνέπεια από τα μη καλά αποτελέσματα».

Στην συνέχεια ο Μουρίνιο πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα σε όλο αυτό, δεν είναι η πίεση που έρχεται από έξω, αλλά είναι η πραγματικότητα που υπάρχει μέσα στη ομάδα.
Τα κακά αποτελέσματα θα τελειώσουν. Θα βρουν και πάλι τον δρόμο τους, αλλά ίσως αργά για να κερδίσουν το πρωτάθλημα, γιατί είναι πολλούς βαθμούς πίσω από τη κορυφή.
Το χάσμα είναι δύσκολο για να ανακτηθεί, αλλά ο Ντέιβιντ κάνει φανταστική δουλειά. Είναι, ίσως, σε μοναδικές συνθήκες για να γίνει σταθερός και για να κάνει την δουλειά του καλά και να κατορθώσει να κάνει την επιτυχία νωρίτερα από ότι αργότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα