Ξύλο στη Λίβερπουλ με Τζέραρντ-Λόβρεν!

11:48 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

«Φωτιές» άναψε τη Λίβερπουλ λίγες ώρες πριν το κυριακάτικο (14/12) ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» δημοσίευμα της Sun που ανέφερε πως ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ είχε θερμό επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον αμυντικό των «κόκκινων», Ντέγιαν Λόβρεν.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά την ήττα με 3-1 από την Πάλας, οι δυο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, όμως δεν έμειναν εκεί... Μπορεί το δημοσίευμα να μην το αναφέρει, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση

των ψυχραιμότερων, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, άλλη αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Τζέραρντ έχει μπροστά του την προοπτική του MLS. H Telegraph αναφέρει πως ο Ουγιέ που είναι τεχνικός διευθυντής στους Ρεντ Μπουλς, τον θέλει στη Νέα Υόρκη με τους δυο άνδρες να γνωρίζονται καλά από την κοινή τους θητεία στη Λίβερπουλ.

Συν τοις άλλοις, ο Γάλλος ήταν αυτός που είχε χρίσει τον Τζέραρντ αρχηγό στα 22 του χρόνια, διατηρεί καλές σχέσεις με τον παίκτη, ο οποίος στην πρόσφατη περιοδεία της Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε εντυπωσιαστεί από την πόλη και τις εγκαταστάσεις των Ρεντ Μπουλς.

Πηγή: www.sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα