«Δένει» το μέλλον της η ΑΕΚ

11:29 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ που ονειρεύεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στηρίζεται στις Ακαδημίες της. Έχει παίκτες από τα φυτώριά της. Παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και τον Δικέφαλο και έχουν από μικροί όνειρο ζωής να παίξουν στην Πρώτη Ομάδα.

Εδώ και ενάμιση χρόνο που ο «Τίγρης» έχει αναλάβει την αναγέννηση της ΑΕΚ έχει δείξει από την αρχή πως θέλει να κάνει

τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, πρότυπο. Να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα της και να στηρίζεται πάνω τους.

Έφερε στο τιμ ανθρώπους που αγαπάνε την ΑΕΚ και την ιστορία της, επαγγελματίες με όρεξη για δουλειά και γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενημέρωσε κάποιους παίκτες και γονείς της ομάδας Κ20 (περίπου οκτώ που είναι γεννημένοι από το 1997 και δεν έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο όπως ο Τζάθας), πως προτίθεται να υπογράψει Εκπαιδευτικά Επαγγελματικά Συμβόλαια.

Πρόκεται για συμβόλαια που υπογράφονται μόνο σε μεγάλες Ακαδημίες του εξωτερικού όπως η Μπαρτσελόνα, ο Άγιαξ και η Ρεάλ Μαδρίτης και γίνεται για να αποφευχθούν κρούσματα τύπου... Πικέ και Φάμπρεγκας (έφυγαν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ χωρίς την συγκατάθεση της «Μπάρτσα»).

Τις επαφές τις έκαναν οι Μιχάλης Μητροτάσιος και Άκης Ζήκος σε συνεννόηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος και μίλησε κατ' ιδίαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ, με αυτήν της την κίνηση δείχνει πως πιστεύει στο φετινό υλικό της Κ20 και θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτά τα παιδιά στο μέλλον και να τους αξιοποιήσει.

Τα Εκπαιδευτικά Επαγγελματικά Συμβόλαια έχουν ισχύ έως το 21ο έτος της ηλικίας των παικτών, οι οποίοι αν θελήσουν να αποχωρήσουν από την ομάδα, μπορούν να το κάνουν μόνο σε συνεννόηση με την ΑΕΚ η οποία διεκδικεί (οικονομικά) μόνο τα τροφεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα