«Ξέσπασε» η Ατλέτικο

15:41 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Βιθέντε Καλντερόν»

Στις νίκες επέστρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από πέντε αγωνιστικές, αφού επικράτησε με 3-0 της Βιγιαρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» για την 18η Αγωνιστική στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της, ανεβαίνοντας στην 10η θέση της Ισπανίας

με είκοσι τρείς βαθμούς. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν προβάδισμα στο 40' όταν Γκάμπι και Τουράν έπαιξαν το ένα-δύο και ο Τούρκος τροφοδότησε τον Φαλκάο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ. Η Ατλέτικο «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 51' όταν ο Άντριαν τροφοδότησε τον Τουράν, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ζαπάτα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Φαλκάο νίκησε τον Λόπεθ από τα 11 βήματα κάνοντας το 2-0, με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντιέγκο στο 80' με ωραίο δεξί σουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από μπαλιά του Φελίπε, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Ατλέτικο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φελίπε, Τιάγο, Γκάμπι, Άντριαν (79' Κόκε), Ντιέγκο (85' Πίτσι), Αρντά Τουράν (63' Σάλβιο), Φαλκάο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Ροντρίγκες, Ζαπάτα, Οριόλ, Μπρούνο, Μπόρχα Βαλέρο, Κάνι (78' Μπαρόσο), Ντε Γκουζμάν (46' Καστελάτσι), Πέρες (46' Μουσάσιο), Νίλμαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα