«Υπάρχουν τζάμπα μάγκες»

14:12 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H λαβωμένη ΑΕΚ νίκησε τον Αμύντα, αλλά είχε χίλια δίκια να φωνάζει για τη διαιτησία. Η επίσημη ΑΕΚ σιώπησε, καθώς αυτό αποτελεί πάγια θέση της, αλλά ο Δημήτρης Λιόγας ξέσπασε. Έκπληξη, ωστόσο, προκάλεσαν οι δηλώσεις του για «καλοθελητές» και «τζάμπα μάγκες», οι οποίοι φέρονται να αμφισβητούν την προσπάθεια τη δική του και των παικτών. Ο κ. Λιόγας αρνήθηκε να πει περισσότερα, όταν πιέστηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Τι ακριβώς είπε, χθες,

ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Στεναχωριέμαι που βλέπω την ΑΕΚ να προηγείται με είκοσι πόντους, ο αντίπαλος να μας πιέζει σε όλο το γήπεδο, να χρησιμοποιούμε κάποια νέα παιδιά και τα φάουλ να είναι επτά-ένα εναντίον μας, ειδικά σε ένα σημείο του ματς όπου νομίζω πως όλα είχαν κριθεί. Βάσει του τρόπου που έπαιζε ο Αμύντας, με την σκληρή άμυνα και χτυπώντας τα χέρια των παικτών που κατέβαζαν τη μπάλα και δη του μικρού (Φωτητζόγλου). Νομίζω πως δικαιούμασταν περισσότερα φάουλ. Η ομάδα είχε δύσκολο έργο να βγάλει εις πέρας διότι προετοιμαζόταν ελλιπώς. Δεν έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο, γεγονός που εκτός από το παιχνίδι μας δυσκολεύει και την προετοιμασία. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε σε μεγάλη μέρα τον Φαλέκα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, παρότι αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού

Είναι φανερό πως εδώ υπάρχει μια ομάδα σοβαρή με προσανατολισμό, καλή χημεία μεταξύ παικτών και προπονητή, με έναν πρόεδρο, τον κύριο Γεωργαντζόγλου, που τα έχει όλα τακτοποιημένα. Και όμως, υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές και τζάμπα μάγκες που δεν βάζουν δραχμή και μιλούν πολύ. Δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι γύρω-γύρω. Έχουν αρχίσει να λένε... μαγικά πράγματα, ψέματα, που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Καταντάει κουραστικό να χρειάζεται να απαντάμε κάθε φορά με την εμφάνισή μας μέσα στο γήπεδο».

Και κατέληξε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εκεί που το ματς πήγε στους είκοσι πόντους, τρία πράγματα μας επηρέασαν. Πρώτον, θεωρήσαμε πως έχουμε κερδίσει και χαλαρώσαμε. Δεύτερον τα γκαρντ μας κουράστηκαν και τρίτον τα φάουλ ήταν επτά -ένα υπέρ του Αμύντα σε ένα σημείο που ο αντίπαλος πίεζε σε όλο το γήπεδο. Και μάλιστα μέσα στην έδρα μας. Η επιστροφή των τραυματιών έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Είναι σημαντικό να τους βάλουμε στην προπόνηση. Δεν λείπουν μόνο από το ματς αλλά και από την προπόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα