«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα»

23:17 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Πανιώνιο, που στον πρώτο επίσημο αγώνα του για φέτος δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Κολοσσό Ρόδου. Ο προπονητής τους έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την αμυντική αντίδραση των παικτών του, δικαιολόγησε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να μειωθούν τώρα που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις τους. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Κολοσσού Ρόδου: «Εύχομαι υγεία σε όλους, στις ομάδες, στους αθλητές, εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς βία. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς, ένα ματς για

το Κύπελλο Ελλάδας σημαντικό για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι κόντρα σε μια καλή ομάδα, που είναι επικίνδυνη. Είπαμε πως πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, πήραμε τη διαφορά από την αρχή, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Μπήκαμε χαλαρά και νωθρά. Ο Κολοσσός Ρόδου μείωσε μια μεγάλη διαφορά. Ήταν σημαντικό που αντιδράσαμε αμυντικά. Χάσαμε την τρίτη περίοδο, αλλά δυναμώσαμε στη συνέχεια στην τέταρτη περίοδο. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη».

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι παίκτες του Πανιωνίου: «Κρατάμε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, γιατί πρέπει να τα φτιάξουμε. Από τη μία είναι λογικό, από την άλλη πρέπει να τα διορθώσουμε γιατί μπήκαμε στα επίσημα ματς. Συγχαρητήρια και στον Κολοσσό Ρόδου».

Για τον τραυματισμό του Μάριου Μπατή, αλλά και το Μαρκ Κάρτερ: «Χτύπησε στον τετρακέφαλο. Το πρωί (10/10) ίσως ξέρουμε περισσότερα. Ο Κάρτερ είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την περίπτωσή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα