Οι 20 σημαντικότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου

22:17 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ειδική λίστα του «Bleacher Report» ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, κατέχει την πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τον ομόλογό του στην UEFA, Μισέλ Πλατινί και τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρέμιερ λιγκ, Ρίτσαρντ Σκούνταμορ.
Στους πιο σημαντικούς ανθρώπους του αθλήματος ανά τον πλανήτη απαντώνται, επίσης, διάσημοι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, όπως οι Χόρχε Μέντες (5ος), Μίνο Ραϊόλα (6ος), Κία Γιοραμπσιάν (12ος), Πίνι Ζάχαβι (20ός),

αλλά και τηλεοπτικά στελέχη όπως ο Μπάρνεϊ Φράνσις του «Sky Sports» (9ος).
Από την πλευρά των παικτών ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι 8ος, ο Λιονέλ Μέσι 14ος και ο Μάριο Μπαλοτέλι 19ος, ενώ περίοπτη θέση κατέχουν οι διάσημοι μάνατζερ Χόρχε Μέντες (5ος), Μίνο Ραϊόλα (6ος), Κία Γιοραμπσιάν (12ος), Πίνι Ζάχαβι (20ός), αλλά και τηλεοπτικά στελέχη όπως ο Μπάρνεϊ Φράνσις του «Sky Sports» (9ος).

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο κόσμος των ΜΜΕ εκπροσωπείται από τον δημοσιογράφο της «Daily Telegraph», Χένρι Γουίντερ (16ος). Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι, σερ Ντέιβιντ Ρίτσαρντς (7ος), Χαβιέρ Τέμπας (10ος), Ίσα Χαγιάτου (11ος), Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ (13ος), Πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ-Χουσεΐν (15ος), Εουτζένιο Φιγκερέδο (17ος) και Λέναρντ Γιόχανσον (18ος).

Keywords
Τυχαία Θέματα