Ξεκούραση κι επιστροφή

16:57 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το ματς για το ξεκίνημα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος χάντμπολ είναι αυτό που απασχολεί την ΑΕΚ. Οι παίκτες της Ένωσης, παρά το άγχος και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης πήραν το καθιερωμένο ρεπό τους σήμερα, ώστε να ξεκουραστούν και να φορτώσουν μπαταρίες. Άλλωστε ο Γιάννης Αρβανίτης επιθυμεί να δει τους παίκτες του σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο σε μια δύσκολη αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων του Διομήδη. Να θυμίσουμε πως ο Ενωσίτης τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή

της τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.

Από και πέρα να τονίσουμε πως για την υποστήριξη της ομάδας αποφασίστηκε να υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την μάχη με τον ΠΑΟΚ. Τα κουπόνια δίνονται προς 10 Ευρώ στα γραφεία της ομάδας (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2584583) καθημερινά από τις 10 το πρωι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Επίσης κουπόνια θα υπάρχουν και στο γήπεδο.

Να θυμίσουμε πως μετά την χθεσινή νίκη του Διομήδη επί του Κιλκίς η βαθμολογία των πλέι οφ έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1. Διομήδης Άργους 20 (+0,5)
2. ΑΕΚ 16
3. ΠΑΟΚ 16
4. ΑΣΕ Δούκα 13

Οι πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας μπαίνουν στα πλέι- οφ, διατηρώντας το 50% των πόντων που είχαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που έχουν στρογγυλοποίηση (Διομήδης Άργους) υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με αυτές που δεν έχουν. Αυτό είναι το 1ο κριτήριο, ενώ το δεύτερο είναι οι νίκες στα μεταξύ τους ματς (3) όλη τη σεζόν. Αν και σε αυτό υπάρχει ισορροπία (από μία νίκη και μία ισοπαλία) τότε μετράει η διαφορά τερμάτων στις μεταξύ τους νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα