Η γνωριμία του Ντέμη με τον Μαρινάκη

16:02 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να στηρίζουν τον Ντέμη Νικολαΐδη στη νέα του προσπάθεια, είναι ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, που μάλιστα έδωσε το «παρών» στη συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Γρυσμπολάκη. Ο Μαρινάκης

είναι ΑΕΚτζής από... κούνια. Χρόνια κάτοχος ακριβού εισιτηρίου διαρκείας, πρώην μέλος της ομάδας των Supporters (με την αρχική τους μορφή) και συνεχώς στο γήπεδο. Ωστόσο, η σχέση του με τον Ντέμη Νικολαΐδη δεν βασίζεται μόνο στα της ΑΕΚ και εντός του γηπέδου.

Ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης είναι διευθύνων σύμβουλος στη σουηδική εταιρία καλλυντικών, Oriflame, που μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή για τις διαφημιστικές της καμπάνιες. Παράλληλα, έχουν και άλλον κοινό γνωστό. Ο Χάρης Οικονομόπουλος έχει συνυπάρξει πολλές φορές μαζί με τον Μαρινάκη, στον ίδιο χώρο, λόγω της άλλης ιδιότητας που έχει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Οικονομόπουλος είναι πρόεδρος του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου και οι δύο άνδρες έχουν καθίσει πολλάκις στο ίδιο πάνελ. Πρόσφατα μάλιστα επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Η σχέση λοιπόν του Ντέμη με τον Μαρινάκη δεν «κρατάει» μόνο λόγω της ΑΕΚ, αλλά υπάρχει εδώ και χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα