Ξεκούραση και αναμονή...φιέστας

18:57 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Από την περασμένη Παρασκευή ο Απόστολος Οικονόμου έδωσε στα κορίτσια της ΑΕΚ ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν μετά την απαιτητική, αλλά και επιτυχημένη χρονιά. Οι «κιτρινόμαυρες» απολαμβάνουν αυτές τις μέρες δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα και φορτώνουν μπαταρίες, αφού ακόμα και αν οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έχουν σταματήσει επιθυμούν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Για την διοίκηση της Ένωσης, αλλά και το τεχνικό τιμ, όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός,

αφού καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει και η τυπική απάντηση του Απόστολου Οικονόμου σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού στόχος των δύο πλευρών είναι συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους και όλα δείχνουν πως και στο μέλλον θα βαδίσουν μαζί.

Από εκεί και πέρα να υπενθυμίσουμε πως την Τετάρτη του Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αφού η χθεσινή ματαίωση των αγώνων της Σούπερ Λίγκα επηρέασε και την φιέστα των κοριτσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα