Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ

18:42 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η καλή εικόνα της ομάδας ποδοσφαίρου Νέων της ΑΕΚ, αλλά και η προσπάθεια που κάνει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι απέδωσε καρπούς. Η Ένωση επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο γήπεδο του Καπανδριτίου για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με ένα γκολ του Κουτσογιαννόπουλου. Όμως η ψυχή και το πάθος των παικτών της ΑΕΚ

δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να χαρούν πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα με ένα ωραίο γκολ ο Αργυρίου έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα η Ένωση συνέχισε να διατηρεί την κυριαρχια της και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί δεν άλλαξαν. Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν τα ηνία τους και με αρκετά καλές αμυντικές και επιθετικές τοποθετήσεις κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 77ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου. Ενώ από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα με τους Νέους να κρατούν το «τρίποντο».

Έτσι η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και πλέον περιμένει το επόμενο παιχίδι με το οποίο «κλείνει» η αυλαία του Πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα