«Ξεκαθαρίζει έως τις 4 Αυγούστου για την ΑΕΚ»

13:58 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ (σ.σ. Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών), Παντελής Ταρνατόρος μίλησε στ ην ιστοσελίδα greekvolley,gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο Ταρνατόρος τόνισε πως μέχρι τις τέσσερις Αυγούστου θα έχει ξεκαθαριστεί ποιες ομάδες θα πάρουν αδειοδότηση, ενώ πρόσθεσε πως γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν όλες οι ομάδες που είναι στην Α1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για το αν παραταθεί η υπόθεση της

ΑΕΚ:
«Το πρωτάθλημα ξεκινάει 12 Οκτωβρίου, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. 5 Οκτωβρίου έχουμε το Λιγκ Καπ. Όσον αφορά το κομμάτι ποιες ομάδες θα μείνουν και ποιες όχι, θεωρώ πως δε θα φτάσουμε ως αρχές Σεπτεμβρίου, στο επόμενο ΔΣ που έχουμε αρχές Αυγούστου πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο διότι αυτή τη στιγμή εξετάζονται από την επιτροπή της ΕΣΑΠ όλοι οι φάκελοι προ-αδειοδότησης των σωματίων. Θεωρώ στις 4 Αυγούστου που έχουμε το Διοικητικό συμβούλιο να μπορώ να πω πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

-Για το αν δεν ανέβει η ΑΕΚ, αν θα την αντικαταστήσει η Ορεστιάδα:
«Πρώτο μέλημά μας είναι να εξαντλήσουμε τα περιθώρια οι ομάδες που είναι στην Α1 να παραμείνουν. Από εκεί και πέρα αν κάποια ομάδα είτε με δική της θέληση είτε αντικειμενικά δε μπορεί να παίξει, από εκεί και πέρα η Ορεστιάδα θα έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν αποκλείεται να κάνουμε πρόσκληση και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α2».

Keywords
Τυχαία Θέματα