Ξανθόπουλος: Βλέπουμε Μπάμπεργκ

22:25 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στη νίκη του επί του Άρη ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Μιλώντας μετά το ματς, τόνισε αρχικά: «Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση μας. Είχαμε και πάλι κάποια κενά διαστήματα στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε. Ευτυχώς κερδίσαμε και στο τέλος πήραμε και την διαφορά. Μας περιμένουν δύο δύσκολοι μήνες από εδώ και πέρα και δεν κοιτάμε το ματς στο ΣΕΦ μόνο. Πρώτα έχουμε την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ

την Παρασκευή».
Για τις συνεχόμενες απουσίες, είπε: «Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ. Μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο έχει προβλήματα αν έχει συνέχεια τραυματισμούς και δεν καταφέρνει να κάνει προπονήσεις με όλους τους παίκτες. Πλέον κάνουμε ξανά προπονήσεις όλοι μαζί, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι χωρίς προβλήματα και να τα πάμε καλύτερα».
Για την προσωπική του εμφάνιση, τόνισε: «Βγήκαν κάποια ελεύθερα σουτ και τα πήρα. Βέβαια και εγώ αλλά και η ομάδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, άσχετα αν δεν έχει κάνει κάποια νίκη στο Top-16. Έχει κοντράρει την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα. Θα πρέπει να μην έχουμε κενά διαστήματα όπως κόντρα στην Ρεάλ και να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα