Ξανθόπουλος: Όλο και καλύτεροι

17:37 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμη, όσον αφορά την επιστροφή του στους «πράσινους» δήλωσε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Media Day του Παναθηναϊκού:

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις, πάνω από όλα θέλουμε να έχουμε την υγεία μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία. Αισθάνομαι πολύ καλά που γύρισα και εύχομαι το τέλος της σεζόν να μας βρει όλους ευτυχισμένους».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:
«Απάντησα κατευθείαν θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια στην Ευρώπη, δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να είναι ανταγωνιστικός. Θα είναι δύσκολο για αυτό ξεκινήσαμε νωρίς, έχουμε βάλει το κεφάλι κάτω από πολύ νωρίς, μας περιμένουν δυνατά φιλικά, δείξαμε καλό πρόσωπο και είμαι σίγουρος ότι προπόνηση με την προπόνηση και φιλικό με το φιλικό θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο πρωτάθλημα και στην έναρξη της Ευρωλίγκας».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού στην Euroleague:
«Δεν μπορούμε να πούμε τον Παναθηναϊκό αουτσάιντερ, ούτε φαβορί. Σίγουρα όμως ο Παναθηναϊκός έχει στόχο τους τίτλους. Είναι ο Παναθηναϊκός και δεν μπορεί κάποιος να τον ξεγράψει επειδή αποχώρησε ο προπονητής και κάποιοι καλοί παίκτες. Θεωρώ ότι στόχος μας είναι και τα τρία τρόπαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα