ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Ο ΑΓΟΡ μπορεί να σε σκοτώσει"

Ο Ηλυσιακός θα υποδεχθεί τον ΑΓΟΡ την Κυριακή (04/11, 16:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και ο προπονητής Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε ότι οι κρητικοί διαθέτουν μια ομάδα που μπορεί να σε σκοτώσει αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στους παίκτες.

"Το πρόγραμμα-Γολγοθάς του πρώτου γύρου συνεχίζεται με ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα που αν χάσεις τη συγκέντρωση σου για ένα λεπτό, μπορεί να σε σκοτώσει. Η ομάδα μας έχει δουλέψει καλά αυτή την εβδομάδα και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα γεμάτο γήπεδο που θα μας δώσει την

απαραίτητη ενέργεια ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα", είναι τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπανικολάου ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός είπε: "Το Ρέθυμνο είναι μία από τις ομάδες εκπλήξεις της περσινής σεζόν, που έχει και φέτος υψηλούς στόχους. Για μας όμως ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου και είμαι σίγουρος πως και ο κόσμος το έχει καταλάβει και θα γεμίσει το γήπεδο ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να σβήσουμε τις κακές αναμνήσεις του ματς με τον Κολοσσό και για μας και για τους φιλάθλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα