Ξαναγίνονται… Supporters

13:03 16/4/2012 - Πηγή: AEK365

Εξ αρχής το εγχείρημά τους ήταν καταδικασμένο. Ο Πέτρος Παππάς, όπως αποδείχτηκε πλέον περίτρανα, χρησιμοποίησε τους Supporters για να αποποιηθεί κάθε ευθύνη και να σταματήσει να χρηματοδοτεί την εταιρία του, με τα γνωστά αποτελέσματα. Το κλαμπ συστάθηκε άρον άρον, παρέλαβε τις μετοχές του Παππά και έγινε ο νούμερο ένα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ (ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό του Νοτιά), χωρίς ωστόσο να έχει τη «δύναμη» να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που «κουβαλούσε» αυτή η... θέση. Τα δεδομένα ωστόσο δείχνουν να αλλάζουν. Η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη θα φέρει ανακατατάξεις, τόσο στη μετοχική

σύνθεση, όσο και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι Supporters δεν θα έχουν -τον ίδιο- ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και ότι χρήματα συγκεντρώθηκαν θα μπουν στα ταμεία της ομάδας, μέσω ΑΜΚ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να καλύπτουν το ποσοστό τους, άρα αυτόματα σιγά σιγά θα αποδυναμώνονται. Αυτός είναι και ο στόχος όμως. Όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, οι Supporters θα επιστρέψουν στον αρχικό τους ρόλο. Αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκαν από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Κάτι που θέλουν και οι ίδιοι (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των αρχικών μελών του κλαμπ), αλλά κάτι που επιθυμεί και ο Ντέμης.

Όταν λοιπόν ολοκληρωθούν οι «ζυμώσεις» από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και μπει ξανά στην Ένωση, τότε αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών για να συζητήσουν το πώς θα συνεργαστούν. Οι μεν θέλουν να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται γύρω από την ομάδα, αλλά όχι ως μεγαλομέτοχοι, ο δε τους θέλει δίπλα του γιατί αναγνωρίζει πως όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν, ανεξάρτητα αν στο τέλος... εξυπηρέτησαν τον Πέτρο Παππά και η κίνησή τους αποδείχθηκε καταστροφική για την ομάδα.

Το ποσοστό των μετοχών που θα έχουν στα χέρια τους θα τους επιτρέπει να έχουν ένα μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, άρα να έχουν λόγο στην... καθημερινότητά της ομάδας, ενώ υπάρχει σκέψη να είναι αυτοί που θα αναλάβουν την χρηματοδότηση των ακαδημιών, αφού εκεί δεν απαιτούνται τα ίδια χρήματα που χρειάζεται η ΠΑΕ. Με αυτό τον τρόπο και εφόσον η σκέψη αυτή υλοποιηθεί, οι Supporters θα γίνουν και πάλι... υποστηρικτές και θα δίνουν μία ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα, αφού οι ακαδημίες θα είναι το «α-ω» στο μέλλον, για κάθε σύλλογο. Όσο για το πώς θα λειτουργεί η εταιρία, αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την προεδρία θα αποχωρήσει ο Μάκης Κασνακίδης και τη θέση του θα πάρει κάποιος άλλος από τα αρχικά μέλη. Για κάποιους μάλιστα το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει οριστική διάλυση της εταιρίας, μη έχοντας κανένα ποσοστό μετοχών στα χέρια τους και να ξαναγίνουν και πάλι μία «ομάδα» φίλων και να λειτουργούν έτσι όπως ξεκίνησαν αρχικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα