Στο ρελαντί η Ρεάλ...

18:57 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ:0-1
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Κλειδώνει τη συμμετοχή της στο Europa League Σοσιεδάδ, που κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ Μπέτις που έχει υποβιβαστεί ουσιαστικά εδώ και καιρό.

Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό και χωρίς φάσεις, αλλά στην

επανάληψη η Σοσιεδάδ μπήκε πιο δυνατά και στο 48ο λεπτό ο Βέλα με πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Βάσκους. Στο 54ο λεπτό ο Γκρισμάν σημάδεψε το δοκάρι της Μπέτις, ενώ στο 80' ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του Κάστρο.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Ζόρδι, Κάρλος (73' Μολίνα), Περκίς, Τσίκα, Ντιαγέ, Ρέγιες (80' Σεμπάγιος), Χουάνμα (58' Μπαπτιστάο), Χουανφράν, Κάστρο, Ροντρίγκες

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Θαλδούα, Μ.Γκονζάλεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργάρα, Θουρουτούθα, Κανάλες (74' Ελουστόνδο), Αγιρέτσε, Βέλα (88' Πριέτο), Γκρισμάν (66' Σεφέροβιτς).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 4-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Εύκολη νίκη με 4-0 πέτυχε η Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα.

Στο 3' και στο 4' οι Βαράν και Σεχούδο αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 6' ο Κριστιάνο με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ. Στο 22ο λεπτό η κεφαλιά του Ράμος έξυσε το δοκάρι της Οσασούνα, ενώ στο 30' και στο 37' ο αμυντικός της Ρεάλ έχασε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες. Στο 39' ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Μαρσέλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μοράτα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 45' ο Φερνάντεθ απέκρουσε το σουτ του Νάτσο.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 51' ο Ρονάλντο έκανε το 2-0 ενώ στο 59' ο Ράμος έγραψε το 3-0. Η «βασίλισσα» πίεσε κι άλλο στη συνέχεια και στο 83ο λεπτό ο Καρβαχάλ έκανε το 4-0.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Μαρσέλο, Βαράν, Ράμος, Νάτσο, Ιγιαραμένδι, Ίσκο, Μόντριτς (66' Αλόνσο), Μοράτα, Ρονάλντο (61' Καζεμίρο), Ντι Μαρία (73' Καρβαχάλ).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Φλάνιο, Οριόλ, Πουνιάλ, Λόε (58' Όιερ), Ντε Λας Κουέβας, Σεχούδο, Αρμεντέρος (77' Λομπάτο), Ριέρα (63' Ακούνια).

ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-0
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Άλμα παραμονής έκανε η Χετάφε που κέρδισε με 1-0 τη Μάλαγα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Χετάφε μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό ο Μαρικά έστρωσε για τον Κολουνγκά που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 22ο λεπτό ο Ανχελέρι έβαλε την κόντρα στο σουτ του Μαρικά, ενώ στο 33' ο Σάντα Κρους σημάδεψε το δοκάρι της Χετάφε. Στο 36ο λεπτό η Χετάφε έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρικά.

Στο 56ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Λόπεθ, ενώ στο 72' ο Ντούντα έκανε το σουτ με την μπάλα να μη φαίνεται ξεκάθαρα αν πέρασε τη γραμμή. Στο 75ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Ανχελέρι, ενώ στο 79' η κεφαλιά του Σάντα Κρους πέρασε μόλις άουτ.

ΧΕΤΑΦΕ: Σέζαρ (90+1' Κοδίνα), Ράφα, Εσκουδέρο, Λόπεθ, Βαλέρα, Ροντρίγκεθ, Λασέν, Γκαβιλάν (48' Λεόν), Σαράμπια (65' Μπόρχα), Μαρικά, Κολουνγκά.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ανχελέρι, Φερέιρα, Αντούνες (67' Ελισέου), Καμάτσο, Νταρντέρ, Πορτίγιο (58' Ιακοβένκο), Ντούντα, Σάμουελ, Σάντα Κρπους.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-3
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Δε λέει να ηρεμήσει η Γρανάδα, που γνώρισε εντός έδρας ήττας με 3-0 από τη Βαγιεκάνο και ακόμη δεν έχει σώσει την κατηγορία.

Μόλις στ 2ο λεπτό ο Λαριβέι αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Νιόμ στο 7' ενώ στο 11' το σουτ του Ελ Αράμπι έξυσε το δοκάρι της Ράγιο. Στο 23ο λεπτό ο Μουρίγιο έβαλε την κόντρα στο πλασέ του Λαριβέι, ενώ στο 43' μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Ρίκο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Μπραχίμι σημάδεψε το δοκάρι της Ράγιο, αλλά στο 51' ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε και στο 53' ο Σαούλ με όμορφο σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Βαγιεκάνο. Στο 56ο λεπτό το σουτ του Πίτι πέρασε μόλις άουτ και στο 58' ο Λαριβέι έμενε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 73ο λεπτό ο Καρνέζης αρνήθηκε το 3ο γκολ από τον Λαριβέι ενώ στο 85' ο Σέμπα Φερνάντεθ έγραψε το τελικό 3-0.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Καρνέζης, Αμγούλο, Μουρίγιο, Ιλόρι, Νιόμ (75' Ιγκαλό), Ρίκο, Ρέθιο (55' Ρίκι), Ιτούρα, Ελ Αράμπι, Μπραχίμι, Πίτι

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Ζε Κάστρο, Γκάλβες (66' Μπαένα), Νάτσο, Τρασόρας, Σαούλ, Μπουένο (64' Σέμπα Φερνάντεθ), Φαλκέ, Ροσίνια (75' Αντράν), Λαριβέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα