«Καθάρισε» σε 8 λεπτά και τώρα... Ρεάλ

18:39 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 32η Αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2-2
Γήπεδο: Bay Arena

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ σε ένα όμορφα ματς.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Βαϊντενφέλερ έδιωξε εντυπωσιακά την προβολή του Κίσλινγκ, αλλά στο 7' η Λεβερκούζεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Σον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κίσλινγκ πήρε την κεφαλιά και ο Μπέντερ με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 29ο λεπτό η Ντόρτμουντ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Ρόις εκτέλεσε το φάουλ και ο Κιρχ από κοντά έστειλε την μπάλα στα

δίχτυα. Στο 35ο λεπτό η Λεβερκούζεν έφυγε στην κόντρα και ο Κάστρο με κεφαλιά έκανε το 2-1, αλλά στο 38' η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι και ο Ρόις από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-2. Στο 40ο λεπτό ο Λένο απέκρουσε όμορφα με τα πόδια το σουτ του Ρόις.

Στο 62ο λεπτό η κεφαλιά του Κίσλινγκ από κοντά, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 72' ο Μπραντ έφυγε στην κόντρα, με τον Βαϊντενφέλερ να τον σταματά υπέροχα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Μπένισχ, Σπάχιτς, Μπέντερ, Μπραντ (81' Ρόλφες), Κάστρο (81' Οζτουνάλι), Σον, Κίσλινγκ (84' Ντερντιγιόκ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Γκροσρόιτζ, Κιρχ, Τζόγιτς (82' Χόφμαν), Ρόις, Μχιταριάν (75' Ομπαμεγιάνκ), Λεβαντόφσκι (90' Σκίμπερ)

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 5-2
Γήπεδο: "Allianz Arena"

Με ένα εκρηκτικό 8λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 5-2 την Βέρντερ Βρέμης και στρέφει την προσοχή της στην ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο πρώτο μέρος οι Βαυαροί ήταν κακοί και μόλις στο 10ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν ο Μακιάντι από τα αριστερά βρήκε τον Γκεμπρέ Σελασιέ ο οποίος στον κενό χώρο νίκησε τον Νόιερ για το 0-1. Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου η Μπάγερν Μονάχου απάντησε με τον Πιζάρο να βρίσκει κάθετα τον Ριμπερί που με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες αλλά το γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 36' όταν ο Ντι Σάντο από τα αριστερά έβγαλε μπαλιά στον ξεμαρκάριστο Χαντ που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Νόιερ για το 1-2.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια με το κοινό στην "Allianz Arena" να αποδοκιμάζει τους παίκτες του Γκουαρντιόλα οι οποίοι στην επανάληψη έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους με πρωταγωνιστή τον Πιζάρο. Ο Περουβιανός φορ, πρώην παίκτης της Βέρντερ, ισοφάρισε στο 53' όταν έπειτα από κόρνερ του Ριμπερί, η μπάλα έφτασε στον Μίλερ που έδωσε στον Πιζάρο και εκείνος με προβολή έκανε το 2-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Ριμπερί να είναι κλεισμένος στην γραμμή του άουτ αλλά να βρίσκει τρόπο να δώσει στον Αλάμπα που με την σειρά του έδωσε στον Πιζάρο για το 3-2.
Στο 61' ήταν η σειρά του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να σκοράρει όταν με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λαμ έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό όταν ο Άριεν Ρόμπεν, έχοντας μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό πριν, πήρε την μπάλα από τα δεξιά συνέκλινε προς τα αριστέρα και με συρτό σουτ νίκησε τον Βολφ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Βέισερ (46' Λαμ), Μπόατενγκ, Ντάντε (72' Ρόμπεν), Αλάμπα (76' Κοντέντο), Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνεθ, Μίλερ, Ριμπερί, Γκέτσε, Πιζάρο
Βέρντερ Βρέμης: Βολφ, Φριτζ, Πρεντλ, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Γιουνούζοβιτς, Μπαργκφρέντε, Γκεμπρέ Σελασιέ, Μακιάντι (55' Ιγκνόφσκι), Ντι Σάντο (71' Ελία), Χαντ (83' Φέλιξ Κρόος)

Βόλφσμπουργκ-Νυρεμβέργη 2-2
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ισόβαθμη της Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά με παιχνίδι περισσότερο είναι η Βόλφσμπουργκ που έχασε δυο βαθμούς στην έδρα της με το 2-2 κόντρα στην Νυρεμβέργη. Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε φάουλ και ο Ιβάν Πέρισιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Όμως στο 61' ο Αντμίρ Μεχμέντι μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή της Βόλφσμπουργκ και με δεξί σουτ νίκησε τον Γκρουν που φέρει ευθύνη κάνοντας το 1-1.
Όμως και πάλι ο Κροάτης εξτρέμ, Ιβάν Πέρισιτς, έδωσε το προβάδισμα στην Βόλφσμπουργκ στο 71ο λεπτό με προβολή έπειτα από συρτή σέντρα του Τρας. Αλλά ξανά η Νυρεμβέργη είχε την απάντηση με τον Μάρκο Τερατσίνο που στο 73΄ πέρασε στο παιχνίδι και στο 83' σε αντεπίθεση έκανε το τελικό 2-2 που κρατά την Νυρεμβέργη ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Βόλφσμπουργκ: Γκρουν, Τρας, Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Μεντόγεβιτς (66' Βιεϊρίνια), Πολάκ, Ντε Μπρούιν, Πέρισιτς, Άρνολντ, Όλιτς (82' Καλιγκιούρι)
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Φερνάντες, Κρμας, Γκίντερ, Γκούντερ (88' Χόφλερ), Σούστερ, Νταριντά, Σμιντ, Κερκ (72' Τεραζίνο), Γκέντε (84' Φρέις), Μεχμέντι

Μάιντς-Νυρεμβέργη 2-0
Γήπεδο: Coface Arena

Ελπίδες για Europa League δίνει στην Μάιντς το σημερινό 2-0 επί της Νυρεμβέργης με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Την περασμένη αγωνιστική είχε σκοράρει δυο φορές κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και σήμερα ο Ιάπωνας φορ Σίνζι Οκαζάκι βρήκε ξανά δίχτυα με την συμπλήρωση 30 λεπτών κάνοντας το 1-0 για την Μάιντς με κεφαλιά από σέντρα του Γκέις.
Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Κρίστοφ Μόριτζ με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Η απόλυση του Φερμπέεκ μέσα στην εβδομάδα δεν βοήθησε την Νυρεμβέργη που θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μάιντς: Κάριους, Ποσπέχ, Μπελ, Νοβέσκι, Ντίαζ, Σότο (73' Για Κο), Γκέις, Μόριτζ, Τσούπο Μότιγκ, Μάλι (86' Μπάουμγκαρτλινγκερ), Οκαζάκι (90' Τεντέλεφ)
Νυρεμβέργη: Σάφερ, Τσάντλερ (46' Άνγκα), Πετράκ, Πινόλα, Πλάτενχαρντ, Φραντζ, Μπάλιτς, Σταρκ (70' Κόλακ), Κιγιοτάκε, Μακ (62' Χλούσεκ), Ντρμιτς

Χέρτα Βερολίνου-Μπράουνσβαϊγκ 2-0
Γήπεδο: Olympiastadion

"Επιτέλους νίκη" φωνάζουν στην Χέρτα Βερολίνου η οποία κέρδισε 2-0 την Μπράουνσβαϊγκ πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά από τις 22 Φεβρουαρίου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε να κερδίσει στην έδρα της από τις 13 Δεκεμβρίου. Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη όταν στο 61' ο Αμερικανός στόπερ Τζον Άντονι Μπρουκς με αριστερό σουτ έκανε το 1-0 για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 77ο λεπτό ο Σάμι Αλαγκούι. Στερεύουν οι ελπίδες παραμονής για την ουραγό Μπράουνσβαϊγκ καθώς απομένουν δυο αγωνιστικές για το φινάλε.

Χέρτα Βερολίνου: Κραφτ, Πεκαρίκ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Φαν Ντεν Μπεργκ, Χοσογκάι, Σκιέλμπρεντ (62' Ρόνι), Αλαγκούι, Μπαουμγιόχαν, Σιγκέρσι (69' Νιεμέιερ), Βάγκνερ (62' Αντριάν Ράμος)
Μπράουνσβαϊγκ: Νταβάρι, Ελαμπντελαουΐ (83' Κέσελ), Μπίκακιτς, Κορέια, Ρέιχελ (83' Πφίτζνερ), Τόιερκαουφ, Μπόλαντ, Χοχσέιντ (46' Μπελαραμπί), Νίλσεν, Κουμπέλα, Κρούπκε

Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0
Γήπεδο: Wirsol Rhein Neckar Arena

Χόφενχαϊμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν στο 0-0 με την Άιντραχτ να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Bundesliga και τον Φιρμίνο να είναι ο μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό η Χόφενχαϊμ κέρδισε πέναλτι, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Τραπ τον νίκησε κρατώντας το 0-0. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο Μοντέστε αποβλήθηκε έπειτα από κοκορομαχία.

Χόφενχαϊμ: Γκραχλ, Τζόνσον, Άμπραχαμ, Σούλε, Μπεκ, Πολάνσκι, Ρούντι, Χέρντλιγκ (69' Γκιάου), Φιρμίνο, Μοντέστε, Φόλαντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Γιούνγκ, Ζαμπράνο, Μάντλουνγκ, Τζάκπα, Λάνιγκ, Ρους, Άιγκνερ (70' Οσίπκα), Μπαρνέτα (36' Σροκ), Μέιερ, Χοσέλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα