Ξανά γκέλες για Άγιαξ και Φέγενορντ

17:49 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 32η Αγωνιστική

Τσβόλε-Άγιαξ 1-1
(48' Ντροστ/ 89 Σίγκθορσον)
Με γκολ του Κολμπάιν Σίγκθορσον ένα λεπτό πριν το 90', ο Άγιαξ έσωσε τον βαθμό στην έδρα της Τσβόλε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, για τον Άγιαξ που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48ο λεπτό όταν η Τσβόλε προηγήθηκε με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό Γέσπερ Ντροστ, 8ο γκολ στην

Eredivisie.
Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στον Ισλανδό επιθετικό Κολμπάιν Σίγκθορσον που έκανε το 1-1 με το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα.
Το τελικό σκορ δεν "χαλάει" τη Τσβόλε καθώς εδραιώνεται στην 7η θέση που οδηγεί στο Europa League. Βέβαια, μπορεί να εξασφαλίσει το εισιτήριο την ερχόμενη Κυριακή αν κερδίσει τη Γκρόνινγκεν στον τελικό του Κυπέλλου.

Γκρόνινγκεν-Φέγενορντ 1-1
(44' Σέρι/ 26' Κλάσι)
Η Φέγενορντ έχασε ακόμα μια ευκαιρία να "κλειδώσει" τη 3η θέση που οδηγεί στο Europa League καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Γκρόνινγκεν. Στο 26' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ολλανδό μέσο Ζόρντι Κλάσι αλλά πριν το ημίχρονο η Γκρόνινγκεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Τιαρόν Σέρι σκόραρε για 14η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα για το τελικό 1-1.
Πλέον η 3η θέση θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στο Φέγενορντ-Φίτεσε.

Ντόρντρεχτ-Καμπούρ 0-0
Γκέλα για την Καμπούρ, εκτός έδρας, αφού έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Ντόρντρεχτ με αποτέλεσμα να χάσει δυο πολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ για έξοδο στο Europa League.

Τβέντε-Άλκμααρ 0-2
(11' Χοντ, 35' Γιόχανσον)
Μετά από δυο σερί ήττες, η Άλκμααρ μετρά δυο συνεχόμενες νίκες και έπειτα από το 2-0 στην έδρα της Τβέντε βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο -3 από τη 3η θέση που οδηγεί απευθείας στο Europa League.
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όταν στο 11' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό Ουέσλεϊ Χοντ να κάνει το 0-1.
Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αμερικανός Άρον Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την Άλκμααρ με το έκτο του γκολ στην εφετινή Eredivisie.
Η Άλκμααρ κράτησε το 0-2 μέχρι το σφύριγμα της λήξης παρά το γεγονός πως από το 69' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Νεμάνια Γκούντελ.

Βαθμολογία

Keywords
Τυχαία Θέματα