Άντεξε και στην Τούμπα ο ΠΑΣ

17:02 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Γιάχος

Στην τρίτη θέση υποχώρησε ξανά ο ΠΑΟΚ ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Οι Ηπειρώτες παρέμειναν σε τροχιά πλέι-οφ ενώ παραμένουν

αήττητοι με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του Πρωταθλήματος. Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, με πολλές ευκαιρίες, έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη.

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με πολύ καλό ρυθμό, δύο γκολ και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το δοκάρι του Νομπόα στο 4ο μόλις λεπτό, ήταν ένας καλός οιωνός για το τι ματς θα δούμε, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με φοβερή κούρσα του Τσάβες στο 12' και ωραίο σουτ, για να απαντήσει ο ΠΑΟΚ με ένα τυχερό γκολ του Περέιρα δύο λεπτά αργότερα.

Το ματς συνέχισε να έχει ενδιαφέρον με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις ευκαιρίες των Μανιά και Περέιρα στο 27' να είναι από τις καλύτερες στο α' μέρος.

Στο β' μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς πιο... υποψιασμένες και πιο «σφιχτές». Έτσι, δεν είδαμε ένα ημίχρονο, παρόμοιο με το πρώτο, με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό με τον ΠΑΣ να έχει δύο καλές στιγμές στο 64' και στο 67' και τον ΠΑΟΚ να απαντά με τον Αθανασιάδη στο 71ο και στο 77ο λεπτό.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως θέλει τη νίκη. Έψαξε το γκολ η ομάδα του Γεωργιάδη, έλεγχε απολύτως τον ματς, έκλεισε στα «καρέ» τους τους Ηπειρώτες, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει τον Βελλίδη και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Με δέκα τελείωσε το ματς ο ΠΑΣ εξ αιτίας της αποβολής του Χαρίση στις καθυστερήσεις. Αποδοκιμασίες από τους φίλους του ΠΑΟΚ με τη λήξη του ματς.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης) : Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρ. Κόστα, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μακ, Κουλούρης (62' Αθανασιάδης), Περέιρα(77'Τζιόλης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης) : Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς(84' Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης(82' Ντάσιος), Μανιάς(82' Γιάκος)

Keywords
Τυχαία Θέματα