«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

16:46 7/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το «Σαμαρτζίδης Καπ» που έλαβε μέρος στον Μαραθώνα το προηγούμενο τριήμερο αποτελεί παρελθόν. Μία σπουδαία διοργάνωση, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη σε θέμα διοργάνωσης, φιλοξένησε μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες στον κόσμο. Ανάμεσα τους και το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει όλους τους υδατοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και αμέσως μετά την επίσημη λήξη του τουρνουά και τη συμμετοχή

της Εθνικής ομάδας σε μία εβδομάδα σε δύο μεγάλες διοργανώσεις, έχει την ευκαιρία να βγάλει αξιόπιστα συμπεράσματα για την επιλογή των παικτών, που θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο κυρίαρχο στόχο, που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής υποστήριξε πως η τελική απόφαση για την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία θα παρθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στα δύο διεθνή τουρνουά αλλά και της τελικής ετυμηγορίας του για την τελική 13αδα επισήμανε: «Πετύχαμε αξιοσημείωτες νίκες και πραγματοποιήσαμε εμφανίσεις άκρως σημαντικές απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Τα στατιστικά είναι εξαιρετικά και δείχνουν ότι η Εθνική ομάδα βαδίζει σε έναν αρκετά καλό δρόμο. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε καθε αγώνα και βέβαια στο παιχνίδι με τη Σερβία, που αποτελεί μία εξαίρεση, για αυτά που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια, ξέρουμε τι φταίει και έχουμε καταλήξει στον λόγο με τον οποίο ηττηθήκαμε με τόσο μεγάλη διαφορά».

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα των ημερών, που είναι η επιλογή των παικτών, που θα απαρτίζουν την αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Σάκης Κεχαγιάς τόνισε: «Η επιλογή θα γίνει με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Η τελική απόφαση θα γίνει με μοναδικό κριτήριο την αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου και θα επιλέξω τα παιδιά, που πιστεύω ότι ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας που θέλω να δομήσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα