Ρονάλντο: Φαβορί η Βραζιλία και χωρίς Νεϊμάρ

16:46 7/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στον κρίσιμο ημιτελικό με την Γερμανία, η Βραζιλία θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Νεϊμάρ αλλά ο Ρονάλντο υποστηρίζει πως η ομάδα εξακολουθεί να είναι φαβορί ακόμα και χωρίς τον διεθνή επιθετικό της Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος τόνισε: " Όλοι φοβήθηκαν λίγο με τον τραυματισμό του και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως η Βραζιλιά έχασε ένα αστέρι και τη σημαντικότερη επιθετική απειλή της.
Θα

πρέπει ωστόσο να πιέσουμε. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων στον πλανήτη και δεν τους βλέπω ως ξεκάθαρο φαβορί. Το φαβορί είναι πάντα η Σελεσάο, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο".
Για τον Σκολάρι, ο Ρονάλντο δήλωσε: "Ξέρω πολύ καλά τον Φελιπάο. Είναι σπουδαίος στο να δίνει κίνητρα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει πολύ καλά ενόψει του αγώνα, ειδικά στον παίκτη που θα κληθεί να πάρει τη θέση του Νεϊμάρ.
Νομίζω ότι έχει την ομάδα υπό τον έλεγχό του και θα χρησιμοποιήσει κάθε όπλο που έχει στη διάθεσή του για να παρατάξει την πιο δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος πως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ θα είναι πολύ αποφασισμένος για να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει ότι ο Νεϊμάρ δεν βρίσκεται στο γήπεδο".
Ο Ρονάλντο αποκάλυψε και την πρόβλεψη του για το τελικό σκορ του ημιτελικού της Τρίτης: "Η Βραζιλία θα πάρει τη νίκη με 1-0".

Keywords
Τυχαία Θέματα