Βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του Κωστέ στην Ανόρθωση

09:25 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το να πετύχει έστω μία νίκη με την ομάδα της Ανόρθωσης στα παιχνίδια που απομένουν αποτελεί πλέον τον στόχο του Νίκου Κωστένογλου. Ο Κωστέ τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και των πλέι οφ έχει μόνο μία ισοπαλία και όλο ήττες και δεν θέλει να φύγει από την Ανόρθωση με τόσο αρνητικό ρεκόρ. Ηδη πάντως η ομάδα του βαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του balla.com.cy:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Balla, ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης είναι ο Αντρέ Πάους. Ο τεχνικός διευθυντής της Κυρίας Τεντ Φαν Λέουβεν

έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 48χρονο προπονητή της Βαλέτα Μάλτας και αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Μάλτα αναφέρουν ότι ο Ολλανδός αναμενεται με την ολοκλήρωση της σεζόν να αποχωρήσει από την Βαλέτα με προορισμό το νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Η πρωταθλήτρια Μάλτας θα αναμετρηθεί στις 4 Μαΐου στον τελικό κυπέλλου με την Σλιέμα και στοχεύει να συνοδεύσει το 22ο πρωτάθλημα στο νησί των ιπποτών, με το νταμπλ.
Η σχέση Φαν Λέουβεν και Πάους διατηρείται εδώ και χρόνια καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης είναι ο άνθρωπος που του έδωσε τα κλειδιά για να αναλάβει ως προπονητής στην Φίτεσε.
Ο Πάους για μια επταετία (2006-13) βρέθηκε στον πάγκο των VV WKE Emmen, SV Spakenburg, FC Lienden ομάδων μικρότερων κατηγοριών της Ολλανδίας, μέχρι το 2013 όταν ανέλαβε την Φίτεσε.
Παρά τον αποκλεισμό στο Europa League η ομάδα του Άρνεμ τα πήγε περίφημα στο πρωτάθλημα (συγκατοίκησε στην κορυφή μέχρι την 18η αγωνιστική με τον Άγιαξ), ωστόσο η αποχώρηση του προέδρου Μεράμ Τζορτνάνια με προορισμό τη Βαλέτα οδήγησε τους Πάους και Φαν Λέουβεν εκτός ομάδας με προορισμό την Μάλτα.

Ο 48χρονος (9/10/65) Πάους λοιπόν, σύμφωνα με πηγές από την Μάλτα είναι ο προπονητής που εκτός απροόπτου θα καθοδηγήσει την Ανόρθωση την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην περίπτωση που η διοίκηση της ομάδας και ο Πάους δεν συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι, στη λίστα του Φαν Λέουβεν βρίσκεται δεύτερος συμπατριώτης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα