Σέντρα στα play off

09:01 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:00, Novasports 2)

Με σύμμαχο την έδρα, 12 νίκες και 5 ισοπαλίες στην κανονική περίοδο, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Θεολόγου και τον Φυτανίδη που την τελευταία στιγμή "ανέβασε" πυρετό.
Πιθανή ενδεκάδα Ατρόμητου: Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός

θα πάει με ανεβασμένο ηθικό στο Περιστέρι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και θέλει να πετύχει και τον δεύτερο βασικό στόχο του για φέτος, την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Αναστασίου θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με τον Καπίνο να επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια, στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Λαγός, ενώ πιθανότατα τη θέση του Πράνιτς (κούραση και ενοχλήσεις) θα πάρει ο Ατζαγκούν και ο Πέτριτς διεκδικεί τη θέση του Καρέλη.
Ο Αναστασίου κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και επιφυλάσσει εκπλήξεις στην 11άδα σε ένα σχήμα επιθετικό με στόχο να αιφνιδιάσει από την αρχή.
Χθες προπονήθηκαν και οι Πράνιτς, Νάνο, Κουτρουμπής, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, που είχαν.

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:15, Novasports 1)

Λίγες μέρες μετά την αποτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο την νίκη που θα επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα αυξήσει τις πιθανότητες για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκτός αποστολής, για ψυχολογικούς λόγους, έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο, Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης.
Ο Αστέρας Τρίπολης, που ξεκινά με 0 βαθμούς, θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και να φύγει από την Τούμπα με θετικό αποτέλεσμα.
Πιθανή ενδεκάδα Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Κοντοές, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Έντο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Μπαράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα