Βούτσινιτς: Δεν είναι και καμία υπερδύναμη η Αγγλία

18:11 24/3/2013 - Πηγή: AEK365


Την Τρίτη το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Εθνική Αγγλίας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την αυτοπεποίθηση στα ύψη όπως φάνηκε και από τα όσα είπε ο Μίρκο Βούτσινιτς ο οποίος υποστήριξε πως η αγγλική ομάδα δεν είναι και καμιά υπερδύναμη για να την φοβηθούν οι Μαυροβούνιοι διεθνείς.

Σε δηλώσεις του, ο φορ της Γιουβέντους τόνισε: "Ίσως μόλις έγινε η κλήρωση, κάποιοι άνθρωποι να πίστεψαν πως θα φοβόμασταν την Αγγλία και τους μεγάλους της παίκτες. Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε

ατρόμητοι σαν έθνος. Δεν εκπλήσσομαι που είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Ίσα-ίσα. Θα ήταν έκπληξη να μην τερματίσουμε στην κορυφή.
Δεν θεωρούμε την Αγγλία καμιά υπερδύναμη του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν είναι καλύτερη από μας. Έχω την πεποίθηση πως θα κερδίσουμε και θα παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο. Οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα η οποία θα δυσκόλευε
οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι αλήθεια πως ο Ρούνει είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του πλανήτη αλλά και ο Γιόβετιτς, αυτή τη στιγμή είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στον κόσμο. Θα πρέπει οι Άγγλοι αμυντικοί να αντιμετωπίσουν τον Στέφαν και εμένα που θα παίξουμε στην επίθεση και ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τα κουμπιά του άλλου".

Το Μαυροβούνιο είναι πρώτο στον όμιλο με 13 βαθμούς με την Αγγλία να ακολουθεί έχοντας 11 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα