Βούρος στο aek365: Δεν έχω ιδέα για τους Κινέζους

17:32 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επιβεβαιώνει ότι έχει ραντεβού με κινεζική εταιρία για το θέμα του γηπέδου, ο Κώστας Παπαδημητρίου ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής (ιδιοκτήτριας του οικοπέδου) δηλώνει άγνοια για το θέμα, ενώ ο Γιάννης Βούρος μιλώντας πριν λίγο αποκλειστικά στο aek365 τονίζει ότι δεν έχει ιδέα για τους Κινέζους και ότι πλέον δεν ασχολείται με το θέμα του γηπέδου, αφού υπάρχει επιτροπή γηπέδου.

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

τόνισε στο aek365 «Δεν έχω ιδέα για το πότε έρχονται οι Κινέζοι. Αυτό αφορά την επιτροπή γηπέδου που έχει συσταθεί. Εγώ έχω αποστασιοποιηθεί πλήρως από το θέμα του γηπέδου. Ότι ήταν να κάνω, το έκανα. Για όλα τα θέματα ασχολείται η επιτροπή. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Αφορά την επιτροπή αν θα έρθουν οι Κινέζοι, το πότε και φυσικά αν θα μιλήσουν μαζί τους. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο».

Νωρίτερα πάντως φέρεται να έχει επιβεβαιώσει o κ.Βούρος στους ρεπορτέρ ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κινήματος την άφιξη των Κινέζων στην Αθήνα. Τον ρωτήσαμε σχετικά με αυτό και απάντησε «Ποτέ δεν είπα το πότε έρχονται οι Κινέζοι και δεν ξέρω πως βγήκε έτσι έξω. Επαναλαμβάνω ότι δεν ασχολούμαι με το θέμα του γηπέδου και έχω αποστασιοποιηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα