Βούρος: Σωστή η απόφαση του Μπιτσαξή

12:22 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που ο Ανδρέας Δημητρέλος έψαχνε απεγνωσμένα, έως χθες βράδυ, να βρει χρήματα για να τυπωθούν εισιτήρια στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, βρήκε... συμπαράσταση και από τον Γιάννη Βούρο (αφού οι μέτοχοι ήταν εξαφανισμένοι). Μαζί προσπάθησαν να ανοίξουν κάποιες πόρτες μήπως και συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτούνταν για να πληρωθεί η εφορία και το ΟΑΚΑ

να ανοίξει τις θύρες του για τον κόσμο. Τελικά η προσπάθεια έπεσε στο κενό και λίγο αργότερα η Πολιτεία ήταν αυτή που ανέβαλε και το ματς. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της κίνησης «Θεμέλιο 21», μιλάει στο aek365 για αυτή την απόφαση και τονίζει:

«Θεωρώ γενικά σωστή την απόφαση του γ.γ.Α, κ. Μπιτσαξή από τη στιγμή που είχε πληροφορίες πως θα προσπαθήσουν να μπουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Και με δεδομένο την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί και την κοινωνία μας, που βρίσκεται σε αναβρασμό, θεωρώ ότι ήταν μία λύση που αποφορτίζει μία επικείμενη συνάντηση μεταξύ της αστυνομίας και των φιλάθλων», ήταν το πρώτο σχόλιό του, για να τον ρωτήσουμε κατά πόσο ανέφικτο θα ήταν από την αστυνομία να περιφρουρήσει τον χώρο και να αποτρέψει κάποιους οπαδούς που θα μπορούσαν να εισβάλουν στο γήπεδο, ακόμα και αν ευσταθούσαν οι πληροφορίες της αστυνομίας.

«Η περιφρούρηση έχει και διαβαθμίσεις. Σαφώς και θα μπορούσε η αστυνομία να αποτρέψει τον κόσμο να μπει στο γήπεδο και το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όμως τι να το κάνουμε αυτό, αν ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου έπρεπε να γεμίσει αστυνομικούς και υπό τον φόβο να έχουμε τρομερά έκτροπα». Όσο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και πως βλέπει ο ίδιος την κατάσταση, το σχόλιό του ήταν ξεκάθαρο:

«Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα πρέπει επιτέλους να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Η κίνηση του Πέτρου Παππά, που έγινε τελευταία (σ.σ. η αποπληρωμή του δανείου), ήταν η καλύτερη από έναν άνθρωπο που βάζει συνέχεια χρήματα. Προσωπικά, αν με ρωτάτε, πιστεύω ότι οι Μεσσίες, οι πρίγκιπες και οι ζάμπλουτοι, δεν υπάρχουν. Κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να επενδύσει σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα, με αμφιβόλου ποιότητας ομάδες. Το «Θεμέλιο» είναι η μήτρα από την οποία μπορεί να γεννηθεί μία νέα ΑΕΚ και θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας καλά και να το στηρίξουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα