«Θα παίζω μέχρι να καταρρεύσω»

12:22 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο Νταβίντ Αλμπέλδα ανανέωσε για άλλο έναν χρόνο το συμβόλαιο του με την Βαλένθια με τον 34χρονο αμυντικό χαφ να υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι να καταρρεύσει.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA", ο Αλμπέλδα τόνισε: "Το ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει από μέλλον ή παρελθόν, ξέρει απλά από επιδόσεις. Εγώ θέλω να αγωνίζομαι μέχρι να καταρρεύσω. Ο ενθουσιασμός και η δυνατή ψυχολογία μου είναι οι κύριοι οδηγοί που με κάνουν να συνεχίζω. Ένας 50χρονος δεν μπορεί να το εξηγήσει... Το σκέφτομαι κάθε χρόνο,

κάθε φορά που νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο δύσκολο να ανταποκριθώ. Πρόσφατα ανανέωσα για ακόμα ένα χρόνο και δεν μπορώ να κρύψω πόσο δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να επεκταθεί το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει η απόφαση του προπονητή και θα είμαι χαρούμενος να συνεχίζω τα επόμενα χρόνια. Ποτέ δεν μετάνιωσα που έμεινα στην Βαλένθια. Σε γενικές γραμμές δεν παραπονιέμαι. Είχα πολύ άσχημη σεζόν, αλλά ξεπέρασα τα προβλήματα μου και συνεχίζω την προσπάθεια μου. Έκανα αυτό που ήθελα".

Keywords
Τυχαία Θέματα