Βολές της Μπαρτσελόνα κατά διαιτησίας!

16:01 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά της διαιτησίας καταφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Βιγιαρουμπί. Αυτό που δήλωσε είναι πως δεν παίζεται το πρωτάθλημα με ίσους όρους, ώστε να το πάρει ο… καλύτερος, αφηνοντας αιχμές πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την εύνοια της διαιτησίας. Μάλιστα ο Βιγιαρουμπί αναφέρθηκε και στο ειρωνικό σχόλιο του Πεπ Γκουαρντιόλα («… δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»).


«Ο Πεπ έκανε ένα έξυπνο σχόλιο με δόση

ειρωνείας. Ήθελε να πει ότι οι παίκτες μας είναι υποχρεωμένοι να παίζουν καλά σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν γιατί στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες συνθήκες που θα εγγυώνται ότι ο καλύτερος θα κερδίζει», είπε ο Βιγιαρουμπί, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως «… όσα λέω δεν σημαίνουν πως έχουμε παράπονα από τους διαιτητές».

Για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε κάρτες την ίδια αγωνιστική με τον σκληροτράχηλο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: «Δεν είναι λογικό αυτό…».

Τέλος, κατέκρινε τη διοίκηση της Ρεάλ που δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο: «Το γεγονός ότι η Ρεάλ δεν δίνει το γήπεδό της είναι έλλειψη σεβασμού για τους φιλάθλους», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα