Γέμισε με κάρτες η ΑΕΚ

13:27 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε χθες ο Κώστας Μανωλάς, που ήταν και το σημείο-κλειδί της αναμέτρησης, ώστε η ΑΕΚ να μην πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Νίκου Κωστένογλου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να απουσιάσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο για τον ίδιο τον

Μανωλά η συνέχεια δεν είναι και η πιο εύκολη. Και γιατί το λέμε αυτό. Αν χθες δεν είχε δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα (κατά συνέπεια και η αποβολή), θα είχε φτάσει αισίως τις 7 κάρτες. Κάτι που σημαίνει πως μόλις εκτίσει την ποινή του, επιστρέφει και είναι πάλι στο όριο των 6 κίτρινων και με μία ακόμα θα απουσιάσει εκ νέου και αυτή τη φορά για δύο αγωνιστικές, από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που θα προκύψουν.

Όμως, δεδομένες θεωρούνται οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας για τον Φαμπιάν Βάργκας. Και ο Κολομβιανός μέσος, με τη χθεσινή κίτρινη, συμπλήρωσε τις 7 κάρτες και ως εκ τούτου θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς (Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός, Αστέρας Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικός εντός κατά σειρά), που μόνο εύκολα δεν είναι. Λογικά ο μέσος της ΑΕΚ θα λείψει από αυτά με Αστέρα και Παναιτωλικό, μία απόφαση που αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες μέρες από τον προπονητή. Όμως και πάλι τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί.

Από την αρχή της σεζόν, το... παιχνιδάκι των διαιτητών με τις κίτρινες κάρτες σε βάρος των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, το είχαμε επισημάνει. Ήδη οι παίκτες του δικεφάλου έχουν φτάσει τις 84, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει τις 9 από αυτές. Κάτι που σημαίνει πως με μία ακόμα χάνει εκ νέου δύο παιχνίδια. Παράλληλα, στο όριο των καρτών είναι και οι Σιαλμάς, Γεωργέας, Λαγός που έχουν ήδη τρεις και κινδυνεύουν με μία αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα