Βοήθεια από Γερμανία ζητά ο Χίντινκ

13:10 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την πιο "βαριά" ήττα εντός έδρας τα τελευταία επτά χρόνια γνώρισε στην Κωνσταντινούπολη η Τουρκία από την Γερμανία με 3-1 με την τουρκική ομάδα να βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από το Βέλγιο στην μάχη για την δεύτερη θέση και τα μπαράζ. Ο Γκους Χίντινκ υποστήριξε πως περιμένει νίκη της Γερμανίας επί του Βελγίου την Τρίτη η οποία, σε συνδυασμό με νίκη της Τουρκίας επί του Αζερμπαϊτζάν, θα οδηγήσει την ομάδα του στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012.

Σε δηλώσεις

του μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας τόνισε: "Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα την Τρίτη, αν σιγουρευτούμε πως η Γερμανία θα κερδίσει το Βέλγιο έτσι ώστε να παίξουμε στους αγώνες μπαράζ".

Όσο για την εικόνα της Τουρκίας στο παιχνίδι με την Γερμανία, ο Γκους Χίντινκ δήλωσε: "Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Αν καταφέρναμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Όταν παίζεις απέναντι σε μια, παγκόσμιας κλάσης, ομάδα όπως η Γερμανία πρέπει να είσαι 100% πειθαρχημένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα