Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (DEFENDERS)

12:50 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΕΝΩΣΙΤΕΣ καλημέρα

ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ...

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσίασε έδειξε πως πρέπει να λειτουργούν αυτοί που σέβονται και αγαπούν την ομάδα την οποία υπηρετούν.
Σίγουρα οι διοικούντες την ομάδα μας δεν θα νοιώθουν και πολύ άνετα με την συμπεριφορά τους απέναντί του. Σίγουρα δεν θα μπορούν με τίποτα να τον κοιτάξουν στα μάτια όπως κοιτάζουν έναν άλλο Ισπανό προπονητή που πέρασε από την ΑΕΚ τον ''κ. φερέρ'' ο οποίος

ακόμα πίνει στην υγειά των κοροϊδων κύριε ντέμη μας...
Θα τον θυμόμαστε σαν έναν προπονητή ο οποίος σε πάρα πολύ δύσκολες εποχές για την ομάδα δέθηκε με αυτήν και τον κόσμο της, την αγάπησε και το σημαντικότερο την σεβάστηκε, κάτι που δεν κάνουν χρόνια τώρα πολλοί ΑΕΚάρες.
Του ευχόμαστε να είναι καλά και να έχει επιτυχίες στην καριέρα του όπου και να βρίσκεται.

ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΡΟΜΦΕΑ ...

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους τους Ενωσίτες.
Πάντα από κάθε πόστο ,παίκτης ή προπονητής έδειχνε ότι βάζει πάνω από όλα την ομάδα της καρδιάς του.
Ένα πράγμα όμως θα θέλαμε να αλλάξει όπως λέγαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση, θα πρέπει να σκληρύνει την στάση του απέναντι σε όλους μέσα στην ομάδα είτε αυτοί είναι μέλη της διοίκησης , παίχτες , δημοσιογράφοι ή οπαδοί. Να χαράξει την πορεία του και να μην ακούει κανένα για το πως θα προπονεί, ποιός θα παίζει και πολλά άλλα που τα ξέρει καλύτερα ο ίδιος.
Και όλα αυτά που λέμε δεν τα λέμε γιατί έχουμε κάποια εμμονή με την αυστηρή πειθαρχεία αλλά δυστυχώς η σημερινή κατάσταση στην ΑΕΚ δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες και χαϊδέματα αυτιών. Εξάλλου δεν λέμε κάτι παραπάνω απ'ότι συζητάνε όλοι οι Ενωσίτες μεταξύ τους που αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας τους.
Ευχόμαστε στον Νίκο Κωστένογλου κάθε επιτυχία και πολύ υπομονή στο νέο του έργο και να θυμηθεί τον Νίκο του 2002 με την Ρεάλ που επί 90' έκοβε με ασταμάτητα τάκλιν πότε τον Ραούλ, πότε τον Φίγκο,πότε τον Ζιντάν, πότε τον Γκούτι και οποιονδήποτε άλλο επιχειρούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα που υπερασπιζόταν .

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Σε μία εβδομάδα η μητέρα των μαχών για μας τους Ενωσίτες φτάνει...
Ναι αυτή την εφήμερη χαρά την θέλουμε . Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, να δώσουμε το μήνυμα οτι τουλάχιστον εμείς είμαστε ζωντανοί.
Δεν πρέπει με τίποτα ο Κωστένογλου και οι παίκτες να μπούν να παίξουν με αυτούς σε ένα άδειο γήπεδο. Αυτό για όποιον λέει οτι είναι ΑΕΚ είναι καθαρή προδοσία σε καιρό πολέμου.
Στη Λέσχη έχουμε εισιτήρια για όλα τα πορτοφόλια.
Καθημερινά από 18.00 μέχρι αργά η Λέσχη είναι ανοιχτή για την διάθεση των εισιτηρίων.
Εσπερίδων 95 ΚΑΛΛΙΘΕΑ τηλ. 2109594135 κιν. 6948834051

Υ.Γ 1 Χαιρετισμούς στα παιδιά της Σητείας και της Χίου και τους περιμένουμε για την μεγάλη μάχη.
Υ.Γ.2 Αλήθεια οι θύρες 35 και 1 θα είναι κλειστές ή τα εισιτήρια δεν τα διαχειρίζεται πλέον η ΠΑΕ και για τον λόγο αυτό δεν περ

Keywords
Τυχαία Θέματα