Βλέπει Τεκέ ο Ατρόμητος

09:16 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος επιθετικός Φατίχ Τεκέ φέρεται να έχει προταθεί στον Ατρόμητο, από τη στιγμή που οι Περιστεριώτες δείχνουν ότι ένας παίκτης για την κορυφή της επίθεσης.
Ο Ατρόμητος μπορεί μέχρι στιγμής να μην παρουσιάζει συνολικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο οι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν κορυφή στην 11άδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς παραμένουν «άσφαιροι» στα επίσημα ματς. Από τη μία ο Νιαζί Κούτσι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και από την άλλη ο Τάσος

Καραμάνος.
Σύμφωνα λοιπόν με το Goal, προτάθηκε στους Περιστεριώτες ο Τούρκος επιθετικός Φατίχ Τεκέ. Ένας παίκτης που αναμφίβολα έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, αλλά πλέον είναι 35 ετών. Πέρυσι και μετά από μια μεγάλη καριέρα από Τράμπζονσπορ, Αλτάι, Γκαζιάντεσπορ, Μπεσίκτας, Ανγκαρακουτσού και Ζενίτ, πέρυσι έπαιξε στην Ορντουσπόρ, ωστόσο «έβγαλε» τραυματισμούς και για το λόγο αυτό, σε συνδυασμό με την ηλικία του, στον Ατρόμητο το σκέφτονται.
Ούτως ή άλλως, δεν βιάζονται για την απόκτηση παίκτη και θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση μόνο αν είναι απολύτως βέβαιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα